La 60 de ani, Gabriel Cotabiţă s-a căsătorit în secret! – FOTO

De: Cătălina Matei / 30.09.2016, 11:01
La 60 de ani, Gabriel Cotabiţă s-a căsătorit în secret! – FOTO
Gabriel Cotabiţă (60 ani) e fericit şi iubeşte din nou!

A văzut moartea cu ochii în 2015, când a stat în comă mai mult de două luni, iar acum artistul s-a căsătorit cu iubita sa, Alina (31 ani).

Gabriel Cotabiţă, din nou în pericol! Face controale medicale tot mai des

Potrivit spynews.ro, cântăreţul a spus „Da”, la Starea Civilă, unde şi-a oficializat relaţia cu Alina, tânăra care i-a fost alături în ultimii ani, atât în momentele frumoase, cât şi în cele de cumpănă. Evenimentul a avut loc la Primăria Sectorului 1 şi s-a dorit a fi unul intim, la care participă familia şi prietenii foarte apropiaţi.   Alina a ales să poarte o rochie albă, mulată, la care a accesorizat o pereche de pantofi argintii şi un buchet cu flori albe. La rândul lui, Gabriel Cotabiţă a optat pentru un costum clasic, la care nu a purtat cravată. Căsătoria religioasă urmează să aibă loc pe 9 octombrie.

Gabriel Cotabiţă a mărturisit într-un interviu, că a cerut-o de soţie pe iubita sa chiar după ce a ieşit din comă. „A acceptat cererea mea în căsătorie, suntem logodiţi. Am cerut-o când am ieşit din comă, chiar de aniversarea ei. Noi aveam în plan să ne căsătorim. Pot spune că sunt extrem de liniştit şi fericit lângă Alina. Sunt uşor uimit de faptul că am făcut asta, că i-am cerut să se mărite cu mine… Femeia aceasta a stat lângă mine în spital zi şi noapte, ce dovadă mai mare de iubire mi-ar mai trebui? În plus, arată foarte bine!”, a explicat solistul.

Gabriel Cotabiţă a mai fost căsătorit, timp de 19 ani, cu Ioana Nagy, o profesoară de limba italiană, cu care are trei fete, Aela, în vârstă de 35 de ani, şi gemenele Eliza şi Milena, de 28 de ani.

A fost la un pas de moarte

În luna mai 2015, Gabriel Cotabiţă a trăit cea mai mare cumpănă din viaţă, după ce a suferit un stop cardiorespirator în timp ce se afla într-o sală de sport.