La 70 de ani face sfoara fără probleme şi nu e gimnastă de performanţă

De: Nicoleta Nicolae / 15.05.2016, 00:00
La 70 de ani face sfoara fără probleme şi nu e gimnastă de performanţă
Cei peste 120 de concurenţi veniţi din toatã ţara, dar şi din strãinãtate sã îşi testeze umorul în emisiunea „iUmor”, difuzatã duminica, de la 20:00, la Antena 1 i-au pus pe cei trei juraţi în tot felul de situaţii şi nu de puţine ori i-au determinat sã exclame cã aşa ceva nu au mai vãzut vreodatã.

Chiar când credeau cã le-au vãzut pe toate, au avut ocazia sã constate, o datã în plus, cã s-au înşelat. Margareta Apostu, venitã tocmai din Chişinãu, le-a demonstrat cã poţi sã fii mare, fãrã ca mãcar sã deschizi gura.

La 70 de ani, concurenta a pregãtit un moment de dans ce i-a lãsat fãrã cuvinte pe juraţi. „Doamnã, arãtaţi incredibil de bine!”, i-a spus Delia, iar Bendeac a completat: „Din punct de vedere al aparenţei, clar arãtaţi mai bine ca mine la 33 de ani!”.

Margareta le-a mãrturisit cã se simte ca la 19 ani. Nu a fãcut gimnasticã de performanţã, aşa cum au crezut juraţii, ba chiar s-a apucat de sport la 57 de ani.

„Pânã atunci am considerat cã trebuie sã îmi vãd de casã, de familie, de copii. La 57 de ani mi-am zis >”. Concurenta le-a spus cã a venit la emisiune cu sufletul deschis: „Sunt un om pozitiv şi optimist. Am venit aici sã mã distrez şi sã distrez publicul”, le-a mãrturisit ea. Dacã va merge mai departe în show, telespectatorii vor afla urmãrind cel mai nou episod „iUmor”, difuzat duminicã, de la 20:00, la Antena 1.