La 8 ani are numai haine de firmă, de 25.000 de euro

De: Marian Andrei / 22.05.2013, 14:30
Vicky Antonia, un model în vârstă de 31 de ani, ține atât de mult la modul în care arată fiul său Zac, încât până la vârsta de 8 ani, cât are acum, i-a cumpărat numai haine de firmă, cheltuind în acest scop nu mai puțin de 25.000 de euro.

Antonia a declarat presei că numai pentru încălțămintea lui Zac a cheltuit 6.000 de euro, cu toate că băiatului îi este indiferent cu ce se încalță.

Zac, îmbrăcat într-un costum de firmă

Blugii și tricourile lui Zac au costat până acum „doar” 12.000 de euro, în timp ce accesoriile i-au mai scos din buzunar alte 6.000 de euro. De exemplu, numai biberonul din copilărie al lui Zac, marca Cristian Dior, a costat 120 de euro. 

Vicky Antonia, englezoaica care vrea ca fiul său să arate impecabil

Englezoaica din Essex a declarat că motivul pentru care cheltuiește atât de mulți bani pentru fiul său este faptul că Zac a fost la un pas să moară din cauza unei meningite atunci când era mic.

Pot cheltui lejer 1.200 de euro pe săptămână. Eu și tatăl lui Zac suntem despărțiți și acum sunt ceva mai prudentă la cheltuieli, pentru că sunt numai banii mei. Însă, tot îmi doresc ca fiul meu să fie cel mai arătos. Este ceva rău să îți dorești ca fiul tău să arate bine?”, a declarat Antonie presei.