La 8 ani, milionară în dolari din afacerile personale (Poze)

Apropo.ro / 08.01.2015, 16:00
Isabella Barrett este, la cei 8 ani ai săi, o antreprenoare celebră și milionară!

Isabella Barrett, în vârstă de 8 ani, a devenit cunoscută publicului în urma prezenței sale în concursurile de frumusețe.

A câștigat de-a lungul timpului numeroase premii și titluri care i-au adus celebritatea. Acum este și antreprenoare milionară. Isabella are propria ei afacere cu bijuterii – Glitzy Girl și deține peste 60 de perechi de încălțăminte.

GALERIE FOTO

afacerieBella

Sunt un superstar, am linia mea de bijuterii și îmi place să fiu șefă. Totuși, cel mai mult iubesc pantofii. Am peste 60 de perechi doar ale mele„, a declarat micuța afaceristă într-un interviu pentru The Mirror.

Potrivit ziarului britanic, din viața Isabellei nu lipsesc nici momentele de normalitate – îi place să-și aleagă singură hainele, să colecționeze păpuși și îl adoră pe Justin Bieber. Merge la școală, studiază italiana, germana și franceza, face gimnastică șu cursuri de dans, dar și canto.

Bella

La finalul zilei, Isabella nu îi cere mamei sale mâncare de la fast food, ci îi place să comande homari, filet Mignon de la restaurantul unui hotel de 4 stele, de unde mănâncă de obicei.

Isabella Barrett a devenit celebră în urma show-ului „Toddlers and Tiaras”. Merge la acest concurs încă de la vârsta de 4 ani, căci mama ei este convinsă că micuța afaceristă s-a născut pentru a deveni o „regină a frumuseții”.

Bella

Bella câștigă bine din concursuri, așa și-a asigurat viitorul. Banii îi va putea folosi după ce va împlini 18 ani. Încercăm să o ținem cu picioarele pe pământ pentru a nu ajunge ca alte vedete de la televizor precum Britney Spears sau alții„, spune mama fetiței.

Bella și familia ei și-au mai pus un țel de atins – ca ea să ajungă o mare vedetă Disney, iar când micuța își pune ceva în cap, și reușește. „Ar vrea să fie o viitoare Selena Gomez„, mai spune mama Isabellei Barrett.