La 84 de ani, Clint Eastwood are iubită mai tânără cu 33 de ani

Apropo.ro / 06.03.2015, 10:23

La 84 de ani, Clint Eastwood are iubită mai tânără cu 33 de ani
Fosta animatoare din cluburi Christina Sandera (51 de ani) a fost omul potrivit la momentul potrivit pentru Clint Eastwood, care în 2013 punea punct mariajului cu Dina.


Anul trecut, în vară, a făcut publică relaţia cu Sandera. Recent fostul soţ al blondei, Paul Wainscoat, care a divorţat în 2002, după doar 11 luni de căsnicie, a dezvăluit în exclusivitate pentru „National Enquirer” adevărata faţă a femeii cu chip de înger.

„Îi doresc multă baftă lui Clint. E o femeie periculoasă. După ce am cheltuit 80.000 $ în prima lună de căsnicie să-i repar dinţii, Christina s-a schimbat. Am chemat poliţia de nenumărate ori acasă la noi pentru că se îmbăta şi mă lua la bătaie. O dată mi-a spart capul cu o sticlă de suc. Altă dată a fost cât pe ce să mă sufoce după ce mi-a băgat mâna în gât şi a rupt hainele de pe mine. Ştiu că după ce am divorţat a trecut pe la dezalcoolizare, dar vorba aceea: lupul îşi schimbă blana, dar năravul ba. Eu ştiu că Eastwood e un dur, dar trebuie avertizat să ştie ce pericol îl paşte”, a declarat bărbatul.

Wainscoat a povestit că după ce a încasat mai multe bătăi, a făcut plângere împotriva Christinei şi aceasta a petrecut câteva zile în arestul poliţiei. Fostul soţ nu s-a simţit în siguranţă decât după ce instanţa a impus un ordin de restricţie împotriva blondei. Eastwood locuieşte în prezent cu Sandera în vila de 20 de milioane $ din Carmel, California.