La aniversarea de 10 ani, portalul Apropo.ro lanseaza Capsula timpului

De: Tanase Dragos - Marian / 21.12.2011, 17:40
In luna decembrie, portalul Apropo.ro aniverseaza 10 ani de prezenta online in care a oferit utilizatorilor tot ce e HOT pe internet.

Pentru a marca evenimentul portalul lanseaza astazi campania „Capsula timpului Apropo de 10 ani” in care utilizatorii sunt invitati sa scrie impreuna istoria si s-o reciteasca peste un deceniu, in 2021.

Lansat in 2001, Apropo.ro a evoluat de la o simpla baza de date online, la un agregator de stiri si, in final, la portalul complex de astazi, cu continut propriu, vizitat lunar de peste 1,8 milioane de utilizatori. Portalul a cunoscut mai multe relansari pentru a fi in pas cu cerintete organizatorilor, forma actuala existand din noiembrie 2009.

Portalul Apropo.ro, in 2001

Portalul Apropo.ro, in 2001

Campania „Capsula timpului” este o initiativa inedita care isi propune tocmai sa stabileasca alaturi de utilizatori care au fost cele mai importante stiri, momente si personaje ale ultimului deceniu si sa le faca publice peste inca 10 ani, in 2021.

Portalul Apropo.ro, in 2004

Portalul Apropo.ro, in 2004

Pana pe 31 ianuarie, orice utilizator poate inscrie in pagina campaniei aniversare un mesaj pentru viitor. Fie ca e vorba de cum se vad ei peste 10 ani, fie ca e vorba despre o predictie SF asupra viitorului sau de exprimarea unei emotii prezente, orice utilizator isi poate inscrie propriul mesaj care sa fie facut public in 2021.

Portalul Apropo.ro, in 2007

Portalul Apropo.ro, in 2007

Mai mult, „Capsula timpului” permite userilor Apropo.ro sa parieze pe prietenie, folosind aplicatia disponibila pe pagina de Facebook a portalului. Fiecare utilizator isi poate selecta 5 prieteni pe care crede ca-i va pastra peste 10 ani care vor genera o fotografie pastrata si ea in Capsula timpului.

Echipa Apropo.ro va conserva toate informatiile inscrise in cadrul campaniei si le va face publice peste fix 10 ani.