La Arad, mieii de Paști sînt vînduți și pe Internet

Apropo.ro / 30.03.2005, 14:51
La Arad, mieii de Paști sînt vînduți și pe Internet
Localnicii din comuna aradeana Sepreuș își vînd, de cîteva zile, mieii de Paști și pe Internet, iar pentru ca afacerea sa se dezvolte Primaria le gazduiește anunțurile pe pagina web a instituției, transmite corespondentul MEDIAFAX. Anunțurile


Localnicii din comuna aradeana Sepreuș își vînd, de cîteva zile, mieii de Paști și pe Internet, iar pentru ca afacerea sa se dezvolte Primaria le gazduiește anunțurile pe pagina web a instituției, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Anunțurile localnicilor au început sa fie postate pe pagina Primariei (www.sepreus.ro) de cîteva zile, iar satenii se lauda ca au fost cautați deja de numeroși clienți din mai multe județe.

„Am observat ca pagina este vizitata zilnic și de aceea ne-am și gîndit sa îi ajutam pe localnici cu anunțuri de interes economic local. Iar imediat ce au fost postate anunțurile oamenii au primit telefoane de la tot felul de abatoare din țara”, spune Marius Roșca, administratorul rețelei IT a Primariei Sepreuș.

Ciobanii satului, care aduna la un loc cîteva mii de oi și miei, spun ca, deși nu au pus niciodata mîna pe un computer, sînt bucuroși sa se foloseasca de internet pentru a-și vinde marfa.

„Daca asta-i ce ne cere piața, atunci lucram și cu internetul”, spune unul dintre ciobanii satului.

Pentru ca anunțurile s-au dovedit a fi citite pe internet, localnicii au început sa se roage de primar sa le puna și alte anunțuri, cum ar fi pentru vînzarea de terenuri agricole, utilaje sau animale de casa.

Mediafax