La botez, fetiţa lui Pepe a avut bijuterii din Italia!

De: Mioara Tronaru / 18.02.2013, 09:20
La botez, fetiţa lui Pepe a avut bijuterii din Italia!
Sărbătoare mare, ieri, în familia lui Pepe. Cântăreţul şi-a botezat fetiţa, pe micuţa Maria. Naşii au comandat bijuteriile şi rochiţa purtate de micuţa Maria la un magazin exclusivist din Italia.

Copila a fost creştinată la biserica Sfântul Spiridon cel Nou din Capitală, iar naşii Mariei, Andra şi Cătălin Măruţă, i-au cumpărat micuţei un trusou superb şi bijuterii italieneşti, pe comandă.

Sticluţa de mir, săculeţul pentru săpun, cutiuţa pentru părul Mariei au fost accesorizate cu catifea şi dantelă de un designer priceput de la Academia de Nunţi, firma Claudiei Dediu. Până şi lumânarea a fost inedită: pe lângă flori şi fundiţe, de aceasta era prinsă o păpuşă din porţelan.

Hăinuţele în care fetiţa lui Pepe a fost îmbrăcată imediat după ce a fost creştinată au fost comandate special de naşa Andra de la un magazin exclusivist din Italia, asemenea şi lănţişorul din aur alb cu cruciuliţă, marca Miluna.

Pe parcursul ceremoniei de creştinare, Maria a fost foarte cuminte, doar în momentul în care a fost cufundată în cristelniţă ea a schiţat câteva scâncete, aşa că mai multe emoţii au avut părinţii şi naşii.

De „securitatea” acestui eveniment s-a ocupat Pepe, el angajând 10 bodyguarzi care au avut grijă să nu intre nimeni nici măcar în curtea bisericii. Curioşii au admirat de pe margine întreaga scenă şi opulenţa invitaţilor care şi-au etalat hainele de blană şi pantofii de lac.

Petrecerea a avut loc la un restaurant de lux din zona de nord a Capitalei. La mese s-au aşezat peste 250 de invitaţi. Meniul a fost unul select şi a cuprins, printre altele, preparate precum somon afumat, brie, salată de pui cu mango, icre de somon, pate de gâscă. Tortul a fost spectaculos: în forma lui Minnie Mouse, un îndrăgit personaj Disney, şi a cântărit 20 kg. La aşa preparate sofisticate, nu e de mirare că preţul meniului a ajuns la aproximativ 250 €. Tot decorul a fost unul în alb şi roz.

Imagini de la botezul fetitei lui Pepe puteti urmari azi, la Happy Hour.

Foto: libertatea.ro, wowbiz.ro