La câteva luni după ce a divorţat, Mariah Carey are un nou iubit!

De: Nicoleta Nicolae / 23.06.2015, 09:52


La câteva luni după ce a divorţat, Mariah Carey are un nou iubit!
Cântăreaţa Mariah Carey a fost surprinsă alături de mogulul media James Packer în insula Capri, la sfârşitul acestei săptămâni.

Artista şi noul iubit au fost fotografiaţi în timpul călătoriei de-a lungul coastei sudice a Europei, la bordul unui iaht de lux aparţinând lui Packer. Cei doi se îndreaptă spre Cannes şi St. Tropez, în Franţa.

Conform presei de peste hotare, Packer şi-a dorit să o întâlnească pe Mariah Carey încă de la divorţul acesteia de rapperul Nick Cannon, în 2014. Printre fostele iubite ale magnatului James Packer se numără prezentatoarea postului de televiziune CNBC Tania Bryer, actriţa Joan Severance şi cântăreaţa australiană Deni Hines. Packer a fost căsătorit cu fotomodelele Jodhi Meares şi Erica Baxter, cu aceasta din urmă, de care a divorţat în 2013, având trei copii.

Packer deţine controlul asupra grupului media Consolidated Press Holdings Limited şi a ocupat locul al patrulea în topul celor mai bogaţi oameni de afaceri australieni pe 2015, potrivit publicaţiei Forbes Asia.

După o perioadă de zvonuri şi informaţii contradictorii, Mariah Carey şi rapperul Nick Cannon au anunţat, în august 2014, că s-au separat cu câteva luni înainte. Cannon a depus actele de divorţ în mod oficial în decembrie 2014.