La ce bun să fii miliardar dacă nu poți face ce vrei?

De: Marian Andrei / 23.11.2012, 17:30
La ce bun să fii miliardar dacă nu poți face ce vrei?
Un miliardar american a fost trimis să facă un control psihologic, i s-au confiscat două pistoale și i-a fost retrasă autorizația de portarmă pentru că...

Pentru că a crezut că, având atâția bani, poate face orice. Chiar să amenințe cu pistolul un liftier care nu a avut „bunul simț” să îl aștepte.

Stewart Rahr, un miliardar de 66 de ani, care își spune „Regele tuturor distracțiilor”, se pare că înțelege diferit față de restul lumii termenul „distracție”. Pe 1 noiembrie, potrivit declarațiilor sale, aflându-se împreună cu un senator într-o clădire cu 24 de etaje, i-a spus liftierului să-l aștepte 30 de secunde, pentru că este foarte grăbit. Deoarece liftierul nu l-a așteptat, miliardarul l-a căutat după ce și-a terminat treaba și l-a „certat” pentru lipsa sa de înțelegere.

Aici intervin și diferențele între versiuni, liftierul spunând că Rahr i-a pus pistolul la tâmplă și l-a amenințat, moment în care a fost anunțată și poliția.

Deși Rahr a susținut că nu l-a amenințat cu arma pe liftier și că pistolul pe care îl avea asupra sa era neîncărcat, polițiștii l-au dus la spital pentru un control psihologic, i-au confiscat armele și i-au suspendat autorizația de portarmă până la finalizarea cercetărilor.

Rahr nu este la prima „distracție” de acest fel, de curând fiindu-i interzis accesul pe viață în celebrul restaurant Nobu din New York după ce s-a bătut cu un manager din cauză că nu a găsit o masă liberă și a încercat să mituiască niste clienți pentru ca aceștia să-i cedeze masa.