La ce e bună injecția de 1.000 $ în vagin

De: Gabriela Voicu / 24.10.2012, 13:00
La ce e bună injecția de 1.000 $ în vagin
Dacă vrei ca femeia ta să fie cum e campioana mea!

Ți-ai face o injecție în vagin care costă 1.000 $, dacă cineva ți-ar spune că îți va spori plăcerea sexuală?

Medicii americani promovează o injecție cu colagen, care costă aproximativ 1.000 $ și ar avea capacitatea de a mări plăcerea sexuală prin dilatarea punctului G.

Tratamentul numit G-Shot constă într-o injecție cu colagen administrată sub anestezie locală. Acesta poate fi administrat în maximum 30 de minute, iar efectul durează până la patru luni.

Injecția dilată și sensibilizează temporar zona erogenă situată în țesutul dintre uretră și vagin, iar tratamentul are din ce în ce mai multe adepte.

Medicii avertizează, totuși, că injecția cu colagen nu este destinată tulburărilor sexuale de care suferă unele femei.

Au sau nu toate femeile punctul G?

Potrivit unui studiu din Italia, nu toate femeile au punctul G și doar cele care îl au se pot bucura de orgasme vaginale. Unii cercetători se îndoiesc, însă, de această concluzie și cred că punctul G există și la femeile care nu au orgasme vaginale, iar alții spun că misterioasa zonă este un mit.

Procedura G-Shot nu este nouă, fiind inventată de medicul ginecolog David Matlock, care conduce Laser Vaginal Rejuvenation Institute of America din Los Angeles și organizează lunar ședințe informative despre injecție la clinica sa. În 2004, un jurnalist de la Village Voice a vizitat clinica pentru a scrie un material despre tratament, iar în 2008 a apărut prima reacție pozitivă în urma aplicării tratamentului, din partea unei femei care a acordat un interviu pentru Daily Mail. Caroline Cushworth a descris experința oferită de injecție ca fiind ceva ce nu mai simțise până atunci .

Nu toată lumea este, însă, convinsă că procedura funcționează. Potrivt revistei Fabulous, experții care cred că punctul G nu există, consideră și că G-Shot este inutilă, dar că tratamentul pune presiune pe femeile care viseaza să fie perfecte.

Dacă inițial doctorul Matlock era singurul care aplica injecția, în prezent zeci de medici administrează G-Shot în SUA.