La ce material merită să fii atentă atunci când cumperi treninguri de damă?

De: ApropoTV.ro / 21.09.2022, 16:42
La ce material merită să fii atentă atunci când cumperi treninguri de damă?

Treningurile de damă au depășit statutul de îmbrăcăminte strict sportivă, așa că acum pot fi purtate cu succes și cu alte ocazii. Pe piață sunt disponibile multe modele și culori, astfel că în ziua de azi e aproape imposibil să nu găsești ceva care să îți placă. Cu toate astea, ar mai fi ceva de care să ții cont în alegerea treningului tău: materialul. Care materiale merită atenția ta atunci când ești în căutarea unui trening?

Ce materiale sunt disponibile și ce caracteristici au acestea?

Începem cu bumbacul, material ce provine dintr-o plantă naturală. Acest material este hipoalergenic, adică nu irită pielea și nu provoacă alergii. Asta îl face ideal pentru persoanele care sunt predispuse la iritații. Țesătura este absorbantă, astfel că permite pielii să respire vara și, totodată, absoarbe umezeala din transpirație. Nu are o greutate mare și oferă confort utilizatorului.

Continuăm cu poliesterul care este un material creat artificial. Țesătura din poliester este rezistentă, are o durată lungă de viață fără prea mare uzură atât timp cât condițiile de folosire sunt corespunzătoare, procesul de spălare este simplu și este ușoară.

În prezent, poți opta pentru treninguri care să aibă în componență o combinație dintre cele două materiale, și chiar și un procent mic de elastan. Treningurile care au în componență mai multe materiale îmbină avantajele acestora. Pe Internet poți găsi multiple modele de treninguri de damă care au în compoziție bumbac, poliester și elastan.

Cum alegi treningul potrivit pentru tine?

Stabilește în primul rând pentru ce fel de activitate vrei să achiziționezi un trening: pentru a face mișcare, pentru timp liber sau pentru orice altă activitate pe care vrei să o faci. E important să stabilești asta, pentru că așa vei decide de ce ai nevoie. Spre exemplu, pentru mers la sală îți poți alege un compleu cu tricou și colanți cu talie înaltă.

Dacă vrei ceva pentru ieșit în oraș, atunci un trening de culoare camel este alegerea perfectă. Vei ieși în evidență și vei face o impresie bună oriunde te-ai duce.

Odată ce ai stabilit scopul, alege modelul care îți place. Există modele care au pantaloni cu manșete cu elastic la picioare, există modele ale căror bluze au glugă și multe altele.

După ce ai ales modelul, alege mărimea potrivită. Atenție la acest lucru, pentru că sunt anumite treninguri care au o mărime universală, adică se potrivesc mărimilor S, M și L.

În caz că nu știi exact care e mărimea ta, pe Bolf vei putea găsi un tabel cu mărimi și un set de reguli de măsurare care să îți vină în ajutor.

Cum poți purta treningul?

Alege culoare potrivită pentru activitatea pe care o faci. Dacă mergi doar la o plimbare, evită nuanțele neon, care sunt asociate cu activitățile fizice cum ar fi mersul la sală sau alergatul.

Alege accesoriile care trebuie. Poți purta un ceas sport, o șapcă și un rucsac ce vor oferi ținutei tale o notă modernă. Bineînțeles că pe timpul verii poți purta și o pereche cool de soare.

Treningul nu poate fi asociat cu orice piesă vestimentară, mai ales când temperaturile sunt scăzute. Evită purtarea treningului cu un palton sau cu o haină de blană.

Pentru a atinge un look casual, poți purta treningul cu o pereche de teniși sau adidași. Dacă vrei un look mai special, alege o pereche de pantaloni de trening cu manșetă jos și o pereche de pantofi cu toc.

Treningul este o parte de nelipsit din garderoba contemporană. Cu atât de multe utilizări, nici nu e de mirare acest lucru. Trebuie doar să găsești modelul care îți place și care îți vine bine și să începi să te bucuri de avantajele oferite de aceste articole de îmbrăcăminte.