La cererea fanilor, biletele la concertul Eluveitie, Skalmold şi Wind Rose au fost suplimentate

Apropo.ro / 14.01.2015, 14:24
La cererea fanilor, biletele la concertul Eluveitie, Skalmold şi Wind Rose au fost suplimentate
După ce s-au epuizat toate cele 500 de bilete puse în vânzare pentru concertul Eluveitie, Skalmold şi Wind Rose de la Bucureşti, de pe data de 16 februarie 2015, s-a decis suplimentarea acestora cu încă 75 de bucăţi.

Deoarece fanii au trimis un număr foarte mare de mailuri în care îşi exprimau dorinţa de a lua parte la eveniment, după o discuţie avută cu managementul trupelor, s-a concluzionat că este bine că admiratorii grupului să aibă şansa să-şi vadă idolii live, astfel că aceştia vor avea ocazia să-şi mai procure bilete.

Acestea sunt disponibile acum prin reţeaua Eventim şi direct la sediul Maximum Rock şi Promusic Events, de pe strada Traian Demetrescu 9, sector 3, Bucureşti. Cei care îşi procură bilete de la sediu, vor primi cadou un CD promoţional!

Eluveitie va concerta la Bucureşti, pe 16.02.2015 , în Club Colectiv, alături de formaţiile Skalmold şi Wind Rose , în cadrul unui show marca Promusic Events.

Wind Rose va cânta în premieră în România, cu ocazia acestui show. Atât Skalmold cât şi Eluveitie au mai vizitat ţara noastră.

Printre cele mai reprezentantive spectacole susţinute de Eluveitie se numără prestaţia de la Artmania Festival , din 2014 şi concertul de la Bucureşti, alături de Sabaton, în 2013.