La CFR Cluj a ajuns Panin si este asteptat Pacurar

Apropo.ro / 01.07.2004, 10:07
La CFR Cluj a ajuns Panin si este asteptat Pacurar
În cantonamentul echipei CFR Ecomax Cluj a ajuns jucatorul Cristian Panin, iar fotbalistul Alexandru Pacurar este dorit de antrenorul Aurel Șunda.  "Mai sper sa reușim sa-l aducem pe fostul jucator al Universitații Cluj Alexandru Pacurar, dar totul depinde de actuala sa

În cantonamentul echipei CFR Ecomax Cluj a ajuns jucatorul Cristian Panin, iar fotbalistul Alexandru Pacurar este dorit de antrenorul Aurel Șunda.

 „Mai sper sa reușim sa-l aducem pe fostul jucator al Universitații Cluj Alexandru Pacurar, dar totul depinde de actuala sa echipa, Dinamo”, spune Șunda.

În cantonamentul de la Vatra Dornei a ajuns jucatorul Cristian Panin, care a facut marți primul antrenament. Panin a fost transferat de la UTA Arad contra sumei de 40.000 de dolari și va avea un contract de18.000 de dolari.

„Prima impresie despre echipa este buna. Ma bucur ca am venit la CFR și sper sa-l fac pe antrenorul Aurel Șunda sa fie mulțumit de mine”, a declarat Panin, care a avut o oferta și de la Universitatea Craiova. „Sper sa demonstreze ca are valoare”, a spus Șunda despre Panin.

La Vatra Dornei sunt așteptați sa soseasca și 3 jucatori sîrbi: Bruncevic, care este deja transferat și urma sa ajunga marți, Stamatovic și Nesic, care vor da probe. Șunda a adaugat ca echipa este acum echilibrata, dar ca ar mai avea nevoie de un conducator de joc:

Jucatorii clujeni au programate doua meciuri amicale, cu Dorna Vatra Dornei, în 7 iulie, și cu Gloria Bistrița, în 9 iulie.

Mediafax