La CinemaPRO, dragostea se trăiește ca-n filme de Ziua Îndrăgostiților

De: Gabriela Voicu / 01.02.2013, 13:00
La CinemaPRO, dragostea se trăiește ca-n filme de Ziua Îndrăgostiților
De Ziua Îndrăgostiților, CinemaPRO te invită să îți surprinzi jumătatea cu o seară unică, în care filmul romantic se îmbină perfect cu muzica bună. Pachetul exclusivist pentru sărbătoarea iubirii vine cu acces la avanpremiera filmului Beautiful Creatures / Cronicile Casterilor: A 16-a lună, un meniu Romance și un super concert live LaLa Band.

Joi, 14 februarie 2013, CinemaPRO găzduiește unul dintre cele mai frumoase evenimente dedicate îndrăgostiților. Seara va începe de la ora 19:00 odată cu avanpremiera filmului Beautiful Creatures / Cronicile Casterilor: A 16-a lună. Adaptare a romanului best-seller omonim de Kami Garcia și Margaret Stohl, prima parte a noii francize fenomen spune povestea de iubire supranaturală dintre Ethan (Alden Ehrenreich) și Lena (Alice Englert). Uniți de dorința de a evada din realitate, cei doi îndrăgostiți descoperă secretele întunecate ale propriilor familii și misterele micului lor oraș.

Surpriza serii va fi concertul live susținut de cea mai iubită formație a momentului, LaLa Band, pentru cei 539 de norocoși din sala CinemaPRO. Criss Ciobănașu, Vlad Gherman, Alina Eremia, Dorian Popa, Liviu Teodorescu, Sore Mihalache, Rapha Tudor, Alexia Țalavutis, Dima Trofim și Bubu Cernea vor încheia seara cu cele mai frumoase cântece de dragoste.

Totul cinstit cu un Meniu Romance, pentru două persoane.

Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete CinemaPRO, Str Ion Ghica nr 3, sector 2, București, începând de astăzi, 30 ianuarie. Rezervări se pot face la numărul de telefon 031.824.13.60. Prețul pachetului pentru două persoane este de 150 de lei.