La comanda pentru o noapte

Apropo.ro / 12.12.2007, 18:01
La comanda pentru o noapte
De cate ori nu ai avut senzatia ca iti cere lucruri asa cum o facea acasa: da-mi apa, da-mi sucul, pune felul doi...

De cate ori nu ai avut senzatia ca iti cere lucruri asa cum o facea acasa: da-mi apa, da-mi sucul, pune felul doi, unde este desertul, cand ar putea sa nu mai dea atatea comenzi ca la restaurant?

Nu spun ca nu este ok daca il servesti cu apa, daca ii aranjezi cu ce se imbraca urmatoarea zi, cu toate ca si singur s-ar descurca, dar cand simti ca le spune ca si cum este clar ca trebuie sa te ocupi de ele, pare putin peste pragul bunului simt necesar.

Acum ca vrei sa le pui capat, intoarce foaia. Inverseaza rolurile in cuplu. El trebuie sa te rasfete acum, sa te iubeasca, ce sa mai vorbim, spune-i ca esti tu acum regina… pentru o seara.

Incepe cu a-i cere sa te serveasca cu sampanie, muzica si masaj. Pe rand. Cand tu consideri ca trebuie sa mai faca miscare, trimite-l sa aranjeze cada plina cu apa cat mai romantic se pricepe.

Masaj ii va face pana cand ii vei spune stop si tot atunci va fi momentul in care veti porni spre baie. Cum nu se mai asteapta la ceva mila din partea ta, tranteste-l cu grija in apa chiar daca este imbracat. Nu rade, ci incita-l cu mangaieri, sarutari, toarna-i sampanie pe corp si gusta de acolo.

Lasa-l usor sa prinda curaj sa te atinga si sa isi doreasca sa iti arate cata dorinta a zacut in el pana acum si cat de mult vrea sa te vada satisfacuta cu toate fitele pe care le-ai avut in decursul serii.