La Craiova, Ramona Bădescu a fost răsfăţată de mama ei cu bunătăţi

De: Mioara Tronaru / 17.04.2012, 11:39
La Craiova, Ramona Bădescu a fost răsfăţată de mama ei cu bunătăţi
A fost în ţară de Paşte! Vedeta s-a spovedit pentru prima oară şi a gătit în ziua de Paşte pentru a-i duce şi iubitului său din Italia câteva specialităţi de acasă!

Ca în fiecare an, aşa cum face de când s-a stabilit în Italia, Ramona Bădescu a venit acasă de Paşte pentru a petrece sărbătorile la Craiova, alături de părinţii ei. Vedeta a fost aşteptată de mama ei şi răsfăţată cu toate bunătăţile, cu mâncare tradiţională, şi a fost fericită că, împreună cu prietena ei, a fost în Vinerea Mare la Mănăstirea Calui, unde s-a şi spovedit pentru prima oară, dar a avut ocazia să şi cânte la slujbă.

Ramona Badescu„M-am bucurat ca în fiecare an că am venit acasă să fiu alături de părinţii mei de Paşte. Fizic nu a fost prea bine, pentru că am mâncat mult. Mama m-a aşteptat acasă cu toate preparatele tradiţionale de Paşte. Am gătit şi eu în ziua de Paşte, am făcut împreună cu mama prăjitura „Deşteapta”, chiar aşa se numeşte. Această prăjitură îi place şi iubitului meu şi bineînţeles că o să-i duc şi lui în Italia câte ceva din ce am pregătit la Craiova. Am făcut special şi o fotografie când eram în bucătărie şi pregăteam prăjitura, ca să vadă că am preparat-o eu! Se face din făină, ouă, zahăr, lapte şi o pui la cuptor, unde se împarte de una singură şi se formează în trei straturi, un strat de pandişpas, unul cremos şi unul pufos pe deasupra”, povesteşte Ramona Bădescu.

„Am gustat din drob, care a fost foarte bun, ciorba de miel…mă uitam la masa plină şi deja mă săturam! O să iau cu mine în Italia şi icre şi salată de boeuf. Aici, de Paşte, se mănâncă multă carne, care e greu de digerat. Eu sunt atentă la sanatate, imi fac analizele de doua ori pe an, după aceste sărbători o să urmez o cură de detoxifiere şi o să apelez la ColonHelp”, a mai completat Ramona, care se va întoarce diseară în Italia, la Roma.