La Dansez pentru tine, Roxana Ionescu dansează din buric

Apropo.ro / 28.10.2011, 12:46
La Dansez pentru tine, Roxana Ionescu dansează din buric
Vineri seara, la PRO TV, emisiunea Dansez pentru tine va avea mult sex-appeal, pentru că unul dintre stilurile de dans ale serii va fi belly-dance-ul.

Proba de belly dance va fi deschisă de o apariţie care a fost considerată una dintre cele mai sexy care au fost vreodată la „Dansez pentru tine”. Îmbrăcată sugestiv pentru proba de belly-dance, Roxana Ionescu va reveni în ringul visurilor alături de fostul său partener, Ştefan Rebeja, pentru a demonstra concurenţilor din acest sezon cum arată un dans din buric de nota 10.

Mai mult, Dinu Valentin, unul dintre finaliştii primului sezon al emisiunii „Românii au talent”, va intra în ringul de la „Dansez pentru tine” alături de o altă fostă concurentă a emisiunii, Dana Matei de la Titanii Funky Fresh, pentru a dansa în scop caritabil. Cel pe care vor să-l ajute prin dansul lor este un fost contracandidat, domnul Emil Luca, cel care a bătut recordul piruetelor facute la PRO TV.

Domnul Luca, un pasionat al dansului popular românesc, a descoperit în ultimele luni că sufera de coxartroză, o boală care necesită tratamente costisitoare pe care nu le poate suporta, mai ales că soţia sa a fost refuzată la interviurile de angajare din cauza vârstei. Toate acestea la veţi vedea în această seară, la PRO TV, în emisiunea „Dansez pentru tine„.