La Dansez pentru tine, vedetele au avut dans popular in ploaie! (VIDEO)

De: Mioara Tronaru / 05.11.2011, 06:00
La Dansez pentru tine, vedetele au avut dans popular in ploaie! (VIDEO)
Echipele concurente au avut vineri seara, in a doua editie a emisiunii Dansez pentru tine – sezonul 12, o proba inedita: dans popular… in ploaie.

Vineri, la Dansez pentru tine, pe langa dificilele dansuri gandite de specialistul in folclor, Nea Marin Barbu, concurentii au fost ingreunati in miscari si de picaturile de ploaie care au invadat platoul.
Al doilea stil de dans al serii a fost cel tras la sorti de catre concurenti si a avut ca tema comuna „Balul strazii”.
La inceputul probei, castigatorul sezonului trecut al emisiunii, Edi Vasile, a aratat juriului si publicului ce inseamna un street dance autentic alaturi de una din surioarele sale mai mici.
Ringul de dans a vibrat de acorduri sacadate si de miscari brutale, dar pline de sex-appeal, pentru ca fiecare pereche a trebuit sa demonstreze ca are ritmul strazii in sange si se poate adapta stilurilor impuse.

Pepe si partenera sa Andreea au dansat reggaeton si dans popular in ploaie, pentru care au luat 10 pe linie (VEZI VIDEO).

Daniel Nitoiu si Alexandra a facut publicul sa tresalte in pasi de dans contemporan. VEZI VIDEO

Jojo a imbracat pantalonii cu turul lasat si a demonstrat ca poate sa faca un street dance de exceptie alaturi de partenerul ei, Ionut. VEZI VIDEO

Andreea Ibacka si Paul au dansat stomp, iar in timpul dansului folcloric Andreea a pierdut un pantof. VEZI VIDEO

Catrinel Sandu si Ionut au colorat ringul cu un dans tiganesc. VEZI VIDEO

Pentru Aylin si Ovidiu Danci, Cornel Patrichi s-a urcat pe masa. VEZI VIDEO

Tensiunea a atins cote maxime vineri seara in cazul celor doua perechi aflate la duel. Actrita Aylin Cadir si tobosarul trupei Zero, Alex, au fost la mana publicului pentru a merge mai departe in concurs pe drumul catre implinirea visului partenerilor lor, la Dansez pentru tine.

Catrinel Sandu a urcat pe locul 1, Andreea Ibacka a intrat la duel, iar Alex Piscunov a parasit competitia! Vezi clasamentul!

Locul 1. Catrinel Sandu si Ionut Ionescu

Locul 2: Jojo si Ionut Tanase

Locul 3: Pepe si Andreea Toma

Locul 4: Aylin Cadir si Ovidiu Danci

LOcul 5: Andreea Ibacka si Paul Paduraru

Locul 6: Daniel Nitoiu si Alexandra Maresi