La doar 5 ani, Alonso este cel mai tare fashionist din lume (Poze)

Apropo.ro / 04.07.2013, 14:00
Alonso Mateo își alege singur ținutele pe care le poartă și reușește să țină pasul cu tendințele actuale. Este un mini-fashionist!

Alonso Mateo, 5 ani, are mereu ținute impecabile, un zâmbet carismatic și pare a fi obișnuit cu „munca” de model. Se pare că orice poză cu el ar posta pe internet, pe diverse rețele de socializare, devine virală. A devenit chiar o sursă de inspirație pentru mulți din jurul său.

Alonso Mateo

Mama lui Alonso, Luisa Fernanda Espinosa, este stilist în Laguna Beach, California, și spune că nu l-a forțat niciodată în ce privește purtarea anumitor haine, dar nici nu a făcut multe nazuri.

Într-o zi i-am pus la gât o eșarfă și i-a plăcut. Ceva mai târziu îmi spunea că își dorește un costum și papion„, spune Luisa.

Alonso Mateo

Cariera micuțului Alonso în modă a început din momentul în care mama sa a postat o fotografie cu el pe Instagram, unde în prezent are 130.000 de followers. Au urmat apoi pagini pe alte rețele de socializare, unde a adunat mulți fani.

Alonso Mateo

Impresionat de stilul și atitudinea lui Alonso a fost și stilistul Ugo Mozie, care a lucrat cu vedete internaționale precum Chris Brown, Beyonce, Kelly Rowland și mulți alții.

Iubesc costumele, adidașii și ochelarii. Îmi place să mă îmbrac ca tatăl meu, în costume elegante”, spune Alonso care poate nu înțele ce impact are în piață… da le potrivește!

Alonso Mateo

Părinții îi cumpără haine de la branduri celebre, dacă au prețuri cât de cât rezonabile, dar Alonso este cel care își alege singur ce ținută va purta zilnic la școală.