La doar două luni de la debutul oficial în muzică cu piesa “Paradise”, Francesca i-a cucerit pe ruşi, greci şi italieni!

Apropo.ro / 25.02.2013, 10:43
La doar două luni de la debutul oficial în muzică cu piesa “Paradise”, Francesca i-a cucerit pe ruşi, greci şi italieni!
Francesca Lucarelli este cea mai cool apariţie din industria muzicală şi abordează un stil îndrăzneţ, dubstep-ul. Este artistă MediaPro Music şi deja face furori în topurile internaţionale!

Anul 2013 a debutat cu dreptul pentru Francesca, o tânără cântăreaţă adolescentă, artistă MediaPro Music care şi-a propus să ia cu asalt topurile muzicale de specialitate. Francesca Lucarelli, pe numele ei din buletin, nici nu şi-a lansat bine primul single oficial de debut, „Paradise”, căci se bucură de un succes nesperat. Poate şi pentru că este tânără, frumoasă şi talentată şi a avut noroc să lucreze cu o echipă de profesionişti. Francesca este cea mai fresh apariţie din industria muzicală şi abordează dubstep-ul, un stil îndrăzneţ combinat cu mai multe genuri muzicale. Cântăreaţa o admiră pe Rita Ora şi şi-a dorit să cânte ceva asemănător, iar piesa „Paradise” a fost cu mult peste aşteptări. Pe 15 ianuarie, frumoasa bruneta şi-a lansat primul single oficial din carieră, „Paradise”, la MTV România.

Francesca

Videoclipul este difuzat cu succes pe MTV, de şase ori pe zi, dar şi pe Music Channel România şi UTV H2. De asemenea, piesa „Paradise” este difuzată pe radio ProFM şi urmează să intre curând în playlist-ul de la Radio ZU, deja aflându-se pe site. Destul de ritmată şi plăcută, melodia se ascultă deja şi în câteva cluburi de afară, cum ar fi Rusia şi Italia, iar radiourile din Grecia şi Macedonia difuzează „Paradise” cu mare interes. Pentru single-ul „Paradise”, Francesca a colaborat cu David Deejay, cel care i-a compus piesa, regizorul videoclipului fiind nimeni altul decât talentatul Iulian Moga.

Francesca

Francesca intenţionează să intre pe piaţa muzicală internaţională şi se străduieşte să fie cea mai bună! Piesa ei se poate descărca de pe iTunes, iar cei care îşi doresc să o vadă pe Francesca se pot bucura de prezenţa ei constantă în emisiunile TV. Frumuseţea ei a fost îndelung apreciată, Francesca fiind comparată cu Selena Gomez şi Jennifer Lopez.

Francesca este in topul radioului din Grecia pe locul al doilea!

Artista de 17 ani a cochetat şi cu modelling-ul, merge la un liceu cu predare în limba engleză, a făcut tenis de performanţă, actorie şi îşi doreşte să ajungă un nume cunoscut în muzică! Având în vedere că are toate atuurile în acest sens, Francescăi nu-i rămâne decât s-o devanseze în topurile muzicale de specialitate pe Rihanna, cântăreaţa ei preferată.

Piesa

Pe Francesca o puteţi asculta şi urmări în videoclipul ei de debut, la piesa „Paradise”: