La Familia, super show la UNTOLD Festival – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 10.08.2017, 13:45
La Familia, super show la UNTOLD Festival – FOTO
La Familia a urcat pe scena de la UNTOLD Festival pentru prima dată de când trupa s-a reunit. Hituri precum “Probleme de familie”, dar şi piese de pe noul album au bucurat fanii veniţi să îi vadă pe artiştii lor preferaţi la unul dintre cele mai mari evenimente din România, Best Major European Festival – UNTOLD.

“Recunosc, am avut amândoi emoţii înainte de a urca pe scena de la Untold. Dar când am văzut marea aia de oameni care striga La Familia, sutele de telefoane aprinse atunci când am cântat ‘Probleme de familie’, pe cei din primul rând care stiau toate versurile, uneori mai bine decât mine, steagurile tricolore ridicate ân aer la ‘American Dream” am răsuflat uşurat, m-am simţit ca acasă, deşi eram la 500 de km de ea. Aţ fi ipocrit să spun că La Familia a făcut un show tare, mai degrabă spun că La Familia şi toti cei care au simţit ca noi şi au fost alături de noi în seara aia au făcut un show tare”, a spus Puya.

“A fost seara în care Balta Albă a fost pe scenă, adică noi ţi Macanache, iar Clujul a fost la înălţime. Deşi era să îmi rup piciorul, am fost cel mai fericit şi am căutat să fiu la înălţimea publicului”, a mai spus Sisu.

Pe lângă momentele unice trăite pe scenă, Puya a avut ocazia şi să îl întâlnească personal pe unul dintre rapperi pe care îi admira, copil fiind: Jeru The Damaja.

“Unul dintre artiţtii pe care îi pandeam când eram puşti să îl vad la 2 noaptea la YO MTV RAPS cu mâna pe butonul rec de la telecomanda video-ului Jeru The Damaja a făcut warm up-ul înainte de intrarea noastra. Când a terminat, l-am oprit şi i-am zis: ‘Salut! Te ştiu din anii 90 de la MTV RAPS, eu sunt puştiul ăla din cealaltă parte a televizorului’. A râs si mi-a strâns mâna’, a mai adăugat Puya.

La 11 ani de la lansarea ultimului album lansat sub titulatura „La Familia”, trupa bucureşteană de hip-hop vine cu noul album „Codul bunelor maniere”.

„La Familia” s-a format ca trupă în 1996. Cei doi membri  Dragoş „Puya” Gărdescu şi Tudor Sişu, au avut o ascensiune rapidă, cucerind publicul din România prin atitudine şi stilul lor original de a face muzică. 

Albume ca „Nicăieri nu-i ca acasă”, „Bine ai venit în paradis” sau „Familiarizează-te” le-au adus aprecierea fanilor şi criticilor de gen, „La Familia” devenind un punct de referinţă în Hip-Hop-ul românesc. De curând, La Familia a lansat single-ul „Portret de politician” featuring Rashid, împreună cu videoclip oficial, piesă inclusă pe albumul „Codul bunelor maniere”.