La Happy Hour Special, Cătălin Botezatu a mărturisit că are un fiu

Apropo.ro / 11.05.2009, 00:00
La Happy Hour Special, Cătălin Botezatu a mărturisit că are un fiu
Seria ediţiilor ”Happy Hour Special” pre­zen­tate la PRO TV de Cătălin Măruţă alături de Carmen Harra a fost deschisă de creatorul de modă Cătălin Botezatu, care a făcut în premieră o mărturisire şocantă: are un fiu biologic!

Designerul român a povestit că acest copil nu ştie cine este tatăl lui şi că doar mama este cea care ştie că adevăratul tată este Cătălin Botezatu.

În cea de-a doua ediţie ”Happy Hour Special”, din 9 mai, a fost rîndul Monicăi Columbeanu să înfrunte dezvăluirile incredibile ale analizei făcute de Carmen Harra. ”O să mai aibă un soţ. La un moment dat, va exista acest divorţ şi din cauza lui, în special”. În faţa unei asemenea previziuni, Monica Columbeanu a declarat calmă că, în ziua de azi, divorţurile sînt ceva normal. În plus, Carmen Harra crede că divorţul soţilor Columbeanu nu va fi cu surle şi trîmbiţe, ci, dimpotrivă, unul liniştit, iar cei doi vor rămîne prieteni.

Carmen Harra i-a prevăzut lui Cătălin că în viitorul apropiat, cînd băiatul său va avea 23 de ani, va ajunge să aibă o relaţie foarte strînsă şi sinceră de prietenie cu fiul său, ceea ce îl va elibera