La înmormântarea lui Whitney Houston, Bobby Brown a stat 15 minute

Apropo.ro / 20.02.2012, 12:32
La înmormântarea lui Whitney Houston, Bobby Brown a stat 15 minute
Sâmbătă, ceremonia de înmormântare a lui Whitney Houston a durat 3 ore, dar fostul ei soţ a plecat după doar 15 minute.

Funeraliile cântăreţei Whitney Houston, care a murit săptămâna trecută, au ţinut 3 ore, timp în care starurile au avut discursuri extrem de emoţionante – de menţionat discursul lui Kevin Costner – , Stevie Wonder şi Alicia Keys au cântat, iar Bobby Brown, fostul soţul al lui Whitney, a avut o apariţie discretă.

Bobby Brown a fost invitat la înmormântarea lui Houston, dar a decis să vină cu întreg anturajul lui de 9 persoane. Acesta a apărut la biserica din Newark, New Jersey, cerând că toţi 1o să fie aşezaţi în primul rând, dar a fost refuzat. Doar lui i s-a permis să intre, iar acesta s-a apropiat de sicriu cu ochii înroşiţi de lacrimi, apoi a ieşit repede. „A stat doar 15 minute”, a declarat o sursă pentru US Magazine.

Bobby Brown însă are un alt scenario: „Eu şi copiii mei am fost invitaţi la înmormântarea fostei mele soţii, Whitney Houston. Ni s-au indicat de către bodyguarzi locurile pentru ca apoi să ni se ceară să ne mutăm de alte trei ori. Nu am înţeles de ce”.

Incidentul cu Bobby Brown nu a deranjat prea mult ceremonia. Discursul lui Kevin Costner, care i-a fost coleg de platou la filmul „Bodyguard”, a fost însă unul dintre cele mai emoţionante momente la înmormântarea lui Whitney Houston.