La lansarea pe DVD a „Happy Feet 2”, mascotele Erik și Lovelace i-au distrat pe copii

De: Dragos Tanase / 08.05.2012, 13:40
Animația "Happy Feet 2: Mumble dansează din nou" s-a lansat cu fast în format BLU-RAY 3D, BLU-RAY și DVD, sâmbătă, 5 mai, printr-un eveniment muzical pentru copii, organizat la Carrefour Orhideea.

Puși pe distracție și plini de energie, micuții fani s-au adunat curioși într-un număr impresionant în jurul mascotelor lor favorite, Erik și Lovelace, învățând de la aceștia dansuri amuzante și cântecele vesele din lumea magică a pinguinilor Happy Feet.

GALERIE FOTO

Pe lângă numeroasele concursuri cu premii, prichindeii s-au distrat participând și la sesiuni de facepainting tematice care i-au adus și mai aproape de eroii favoriți. Roxana Iliescu împreună cu fetițele ei s-au amuzat alături de cei mici, aplaudând lansarea pe DVD a uneia dintre animațiile lor preferate.

Partea a doua a animației premiată cu Oscar în 2007, „Happy Feet 2: Mumble dansează din nou” redescoperă peisajele feerice din Antarctica și pe cei mai buni dansatori de step: pinguinii Mumble (Elijah Wood), Gloria (Alecia Moore – Pink) și prietenii lor, îndrăgiții Ramon și Lovelace (Robin Williams).

Mumble, maestrul stepului, are o problemă pentru că propriul său pui, Erik, nu suportă să danseze. Așa că fuge de acasă și îl întâlnește pe Mighty Sven, un pinguin care poate să zboare! Așa că Mumble nu are nicio șansa să se compare cu noul și carismaticul idol. Dar lucrurile se înrăutățesc când lumea lor e amenințată de forțe greu de învins. Erik află ce curajos și cinstit este tatăl său, când Mumble mobilizează națiunea pinguinilor și alte creaturi fabuloase, de la micuții krili la uriașele foci elefant pentru a restabili pacea și armonia.

Despre cum a apărut ideea filmului, dar și alte detalii din spatele camerelor de filmat le puteți afla urmărind elementele bonus exclusive de pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY și DVD: În ajutorul pinguinilor și al prietenilor, Cum să desenezi un pinguin, Cântați cu noi 3 cântecele, Despre Antarctica cu Lil’P-nut, Interviu cu Pink și multe altele.

Un produs marca Warner Bros Entertainment și distribuit de către Pro Video, „Happy Feet 2: Mumble dansează din nou” poate fi achiziționat, începând din 2 mai, din toate centrele comerciale și magazinele de specialitate, precum și de pe site-ul www.provideo.ro, în format BLU-RAY 3D, BLU-RAY și DVD la un preț recomandat de 139.90 RON, 79.90 RON, respectiv 51.90 RON.