La mare, pe bani putini: A inceput programul „Litoralul pentru toti”

De: Tanase Dragos - Marian / 01.09.2011, 12:46
La mare, pe bani putini: A inceput programul
In Romania, odata cu venirea toamnei, printre altele, se intampla ceva in plan turistic: debuteaza programul "Mini preturi de vacanta - Litoralul pentru toti". Asta inseamna preturi mai mici la cazare, in perioada 1 septembrie-15 octombrie.

Pana in prezent, in program sunt inscrise aproximativ 60 de hoteluri, care au de la una la cinci stele, echivalentul a 5.000 de locuri de cazare pe intreg litoralul romanesc, cu tarife cuprinse intre 179 si 549 de lei pe sejur.

Turistii care cumpara aceste pachete beneficiaza de un voucher de atractii, care le va permite intrarea gratuita la unul dintre obiectivele de interes turistic din Constanta: Acvariu, Muzeul de Istorie si Arheologie si Muzeul de Arta Populara.

De altfel, acelasi program „Litoralul pentru Toti”, cu preturi reduse in afara sezonului estival, se desfasoara anual si in perioada 3 mai – 14 iunie.

Litoralul Romanesc 1970-2010 de pe tare.ro

Daca vreti sa stii cum va fi vremea la mare, in urmatoarea perioada, intra pe Vremea.Apropo.ro. Acolo gasesti detalii despre prognoza meteo in urmatoarele 15 zile, dar si informatii exacte despre prognoza meteo, atat din Romania, cat si din cele mai importante 20 de orase ale Europei.

Afla cat costa acum un sejur la mare si cine sustine acest proiect, pe Mediafax.ro