La Măruţă: Oana Roman şi prezumţia de sinceritate

De: Cătălina Matei / 11.09.2013, 16:00
La Măruţă: Oana Roman şi prezumţia de sinceritate
Cătălin Măruţă are de curând o rubrică permanentă în revista PRO TV Magazin. Vă invitam să citiţi editorialul său din această săptămână!

Câteodată, am senzaţia că românii reneagă prezumţia de nevinovăţie – care este, la urma urmei, temelia justiţiei. Probabil dezamăgiţi de unele vedete care spun una şi fac alta, oamenii nu mai pot înghiţi nici măcar adevărurile.

Oana Roman a anunţat că e însărcinată şi fericită. Personal, nu văd niciun motiv logic sau practic pentru care o femeie să spună aşa ceva doar de dragul de a vedea în jurul ei ochi mari şi guri căscate. Totuşi, s-au găsit destule voci care au insinuat că ar fi o veste falsă, contrafăcută, doar de dragul publicităţii. Să fim serioşi, Oana Roman are destulă notorietate cât să nu aibă nevoie de minciunele de marketing. Dar, ce-i drept, are ghinionul de a avea predecesoare care au mai uzat de această păcăleală, ca să facă valuri.

În emisiunea noastră, totul e clar. Sloganul e foarte concludent, prezentăm numai adevărul – o realitate completă şi palpitantă. Oana e o femeie inteligentă şi curajoasă, care nu se ofileşte din cauza răutăţilor pe care unii aleg să le arunce către ea. Rămâneţi lângă noi şi veţi afla totul, pas cu pas, vorbă cu vorbă!   

Cătălin Măruţă