La Măruţă revine de luni, 31 august, cu un nou sezon

De: Nicoleta Nicolae / 27.08.2015, 10:05
La Măruţă revine de luni, 31 august, cu un nou sezon
Luni, 31 august, de la ora 17:30, începe al nouălea sezon al emisiunii La Măruţă, un sezon care promite să uimească prin poveşti surprinzătoare din showbiz sau din viaţa de zi cu zi.

Sezonul trecut, echipa emisiunii a reuşit să mobilizeze oamenii şi să strângă pentru doi copii aflaţi în dificultate, în doar o zi, 160.000 de euro şi alţi 50.000 de euro prin intermediul donaţiilor telefonice. Acest lucru va continua şi începând cu 31 august, iar faptele bune se vor întâmpla în fiecare zi, de luni până vineri, doar La Măruţă!

Din noul sezon nu vor lipsi nici materialele dinamice cu vedete, petrecerile la care acestea iau parte, nunţi, vacanţe, desparţiri sau conflicte din showbiz-ul autohton, dar nici umorul sau situaţiile inedite.

După foarte mult timp, Măruţă si Ionuţ Dolănescu sunt faţă în faţă şi vor să se împace în noul sezon al emisiunii. Bătălia dură dintre fraţii Dolănescu a dus la un alt război care durează de şase ani: între Cătălin Măruţă si Ionuţ Dolănescu! Cei doi nu şi-au mai vorbit ani de zile şi nimeni nu credea că vor redeveni prieteni! Telespectatorii vor afla La Măruţă ce îi aduce faţă în faţă după atâta vreme şi cum se pune punct unui război care părea fără sfârşit, chiar în preajma unuia dintre cele mai importante evenimente din viaţa familiei Dolănescu, botezul celui de-al treilea copil al lui Ionuţ şi al Doiniţei.

Tot în noul sezon românii vor vedea imagini din culisele botezului micuţei Rosa Alexandra, a doua fiică a lui Pepe. Naşii, Andra şi Cătălin Măruţă, au pregătit surprize pentru familiile celor doi şi vor arăta ce a însemnat petrecerea de cinci stele pentru fina lor.