La MGM, în februarie, All You Need Is Love

De: Mioara Tronaru / 28.01.2014, 08:00
La MGM, în februarie, All You Need Is Love
Luna februarie este luna îndrăgostiţilor de aceea MGM a pregătit o mulţime de premiere, filme romantice şi de dragoste. Tema lunii este All You Need Is Love.

All You Need Is Love

În fiecare joi de la 20:00

Februarie este luna îndrăgostiţilor la MGM: în fiecare joi seara de la 20.00, postul difuzează filme de dragoste. Vor avea o povestioară picantă franceză (Minciuni şi pariuri cu Nathalie Delon, Treat Williams, Joanna Pacula), temperament în stil italian (Tangoul geloziei cu Monica Vitti), dramă de familie (Adolescenta cu Ethan Hawke şi Albert Finney), satiră romantică cu accente de thriller (Spitalul cu George C. Scott şi Diana Rigg), thriller romantic (Inimă albastră cu Woody Harrelson şi Hank Azaria), puţină provocare (Îndrăgostit de o femeie mai în vârstă cu John Ritter) şi politică (Fără vorbe cu Michael Keaton şi Geena Davis). Apoi, nu în ultimul rând, vom prezenta filmul legendar Susan şi Jeremy, care, chiar şi la 14 ani după realizare, se bucură de popularitate în Ungaria, inspirând un binecunoscut hit semnat de Tamás Hevesi.

 

La mulţi ani! – Jeff Daniels

În 4 şi 11 februarie de la 22:00

Pe 19 februarie împlineşte 59 ani Jeff Daniels, actorul american versatil care poate juca orice rol de la tăntălăul din Tăntălăul şi Gogomanul până la rolul principal masculin din drama câştigătoare de cinci premii Oscar, Orele. A colaborat cu Milos Forman (Ragtime), cu Woody Allen (Trandafirul roşu din Cairo, Zilele radioului), a jucat în filmul premiat cu 5 premii Oscar, Vorbe de alint, în varianta live action a 101 dalmaţieni, iar mai nou, îl putem vedea în rolul principal din serialul de mare succes de la HBO, Redacţia. MGM îi urează la mulţi ani cu două filme: pe 4 februarie, interpretează rolul unui agent FBI din perioada războiului rece în Casa de pe strada Carroll, iar în Atracţie sălbatică, film difuzat pe 11 februarie, îl revedem în rolul unui om de afaceri pedant, a cărei viaţă este întoarsă pe dos de o tânără extravagantă (Melanie Griffith).