La mulți ani, InStyle!

De: Gabriela Voicu / 17.06.2013, 12:52
La mulți ani, InStyle!
Revista InStyle a aniversat, într-o atmosferă distractivă și relaxată, 5 ani de la înființare, iar cu această ocazie vedetele au ciocnit șampanie într-un club select din București.

Cel mai colorat party al acestei veri a fost organizat de revista InStyle, care și-a provocat invitați – vedete, designeri, advertiseri, jurnaliști – la o aparție „around the world”, în Gaia Boutique Club din București.

Vedete precum Andreea Esca, Oana Cuzino, Anca Serea, Ioana Maria Moldovan & Dan Cruceru, Sonia Argint Ionescu, Alina Eremia & Dorian Popa, Anca Rusu & Stefan Lungu, Bianca Ioniță, Crina Semciuc sau Ailyn Cadîr, îmbrăcate în ținute inspirate din planurile lor de călătorie în această vară, au ciocnit șampanie în cinstea revistei, care a aniversat, într-o atmosferă distractivă și relaxată, 5 ani de la înființare.

Andreea Bălan

Un concert Sore a dat tonul distracției care a durat puțin după miezul nopții, la petrecerea organizată cu sprijinul partenerilor evenimentului, Banc Post, DKNY prin B&B Collection, Finlandia și Melkior.

„Este un party foarte reușit și mă bucur că am avut ocazia să cant și să mă bucur alături de voi! La mulți, mulți ani în continuare”, ne-a urat Sore, îmbrăcată într-o ținută Pas Du Tout. La final, toată lumea a plecat acasă cu amintiri haioase – fotografii pe magneți!