La Nazione: „De luni, Mutu ar putea sa nu mai joace fotbal”

Apropo.ro / 29.08.2009, 12:27
La Nazione:
Ziarul florentin scrie ca, la inceputul saptamanii viitoare, Mutu ar putea decide sa renunte la fotbal, anunta Sport.ro.

Scandalul lui Mutu cu Chelsea ramane aprins in presa din Italia, iar La Nazione din Florenta scrie ca luni Mutu ar putea decide sa renunte la fotbal, desi exista sansa ca sa-si apere drepturile intr-un proces civil cu Chelsea, anunta Sport.ro.

Firenzeviola.it scrie astazi si citeaza cotidianul italian din Florenta, La Nazione: "De luni, Adrian Mutu ar putea sa nu mai joace fotbal. Nu este o ipoteza, ci o varianta reala in aceste ore in care moralul jucatorului este devastat. Mutu s-a bagat intr-o afacere care-l depaseste si care il poate obliga sa ramana fara slujba. Astfel, meciul cu Palermo poate fi ultimul pentru Mutu."

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a respins apelul facut de Adrian Mutu impotriva deciziei FIFA care il obliga sa plateasca suma de 17 milioane de euro catre gruparea Chelsea Londra.

Hotararea TAS confirma decizia luata de Camera pentru Rezolvarea Disputelor (DRC) din cadrul FIFA, la 7 mai 2008, prin care Mutu era obligat sa plateasca fostului sau club, Chelsea, despagubiri in valoare de 17.173.990 de euro, pentru incalcarea contractului.

Internationalul roman a depus, in octombrie 2008, un memoriu la TAS prin care contesta decizia FIFA de a-l obliga sa plateasca despagubiri clubului Chelsea.

Mai multe detalii despre decizia lui Adi Mutu, pe SportLaMinut.ro

Sursa foto: MediafaxFoto