La nunta ei, Mădălina Drăghici a impresionat cu decolteul îndrăzneț

De: Mia Nicolescu / 22.07.2012, 13:00
Mădălina Drăghici, actrița din "Iubire și Onoare", s-a măritat ieri, cu iubitul ei, avocatul Ovidiu Pop. Nașii au fost Cabral și Andreea Ibacka.

Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Sfântul Elefterie din Capitală, cei doi fiind așteptați cu covorul roșu care pornea din stradă și se termina la intrarea în Biserică. Mireasa Mădălina Drăghici a întârziat 15 minute și a fost condusă la altrar de tatăl ei.

Frumoasa actriță a strălucit într-o rochie superbă în stil grecesc, cu un decolteu adânc, realizată de designerii de la Mușat Studio, după indicațiile proprii, și pe care mirele a văzut-o abia sâmbătă. „Este un model diafan care mă reprezintă”, a declarat Mădălina.

Mădălina Drăghici și tatăl ei

Mădălina Drăghici, condusă la altar de tatăl ei

La petrecerea de după au fost așteptați puțin peste 100 de invitați. „Nu ne-am dorit o nuntă mare. Până am fi ajuns la fiecare masă s-ar fi terminat nunta”, a declarat Mădălina Drăghici.

„Sunt doi oameni care se iubesc, care formează un cuplu tânăr, frumos și solid, doi oameni despre care știm că ne vor sprijini și ne vor fi exemplu. Ne-am gândit la ei ca nași înainte să aibă loc cererea oficială”, au declarat nașii Cabral și Andreea Ibacka.