La nunta lui Pepe, s-a servit somon si… pastrama!

De: Mioara Tronaru / 19.04.2012, 07:15
La nunta lui Pepe, s-a servit somon si... pastrama!
Ieri, Pepe a avut parte de a o nunta ultramediatizata cu Raluca Pastrama, mireasa virgina-insarcinata-cu silicoane si poze nud, care a tinut prima pagina a tabloidelor in ultima vreme. Peste 300 de invitati i-au admirat rochia de mireasa, creatia Dana Budeanu, iar nasiu cuplului au fost Maruta si Andra.

Pepe (33 de ani) s-a căsatorit ieri cu iubita sa, Raluca Pastrama (21 de ani), cu care are o relatie de cateva luni. Tanara este insarcinata, iar la sfarsitul verii ii va darui artistului o fetita. Cununia civila a celor doi a fost transmisa in direct la emisiunea „Happy Hour”, difuzata la Pro TV. Nasii celor doi au fost Catalin Maruta si Andra. in prezenta rudelor si a prietenilor, dar si a primarului Cristian Popescu Piedone, Raluca si Pepe au spus „da” intr-un cadru amenajat special pentru acest eveniment, intr-un local din nordul Capitalei, chiar daca legea prevede ca un mariaj se poate incheia doar in sediul serviciului de stare civila.
Peste 300 de invitati au petrecut, aseara, alaturi de Pepe si Raluca. Liviu Varciu, Adrian Enache, Adi Minune, Oana Roman, Stefan Stan, Dragos Chircu sunt doar cativa dintre oaspetii care au dansat pana in zori si s-au delectat cu muzica buna si bucate alese: somon afumat cu capere, pastrama de vita, salata de cruditati si multe altele.
Raluca a purtat o rochie alba, cu spatele gol, creatie Dana Budeanu, iar Pepe a imbracat un costum Adina Buzatu. Si pentru ca evenimentul sa se desfasoare in cele mai bune conditii, Pepe a angajat 15 bodyguarzi care au asigurat paza.

In ajunul nuntii, Pepe a aparut la emisiunea „Un show pacatos” pentru a comenta si a opri un eventual scandal ce ar fi putut degenera in urma aparitiei unui set de fotografii cu Raluca Pastrama dezbracata, ajunse deja la Dan Capatos. „Raluca si-a facut fotografii nud, singura, acasa, in oglinda. Si-a pus silicoane si s-a pozat in oglinda”, a declarat Pepe la „Un show pacatos”.
„Eu am cunoscut-o in iulie. Avea 20 de ani. Dupa trei luni de cand ieseam impreuna, am constatat ca era virgina. A avut un prieten la 17 ani, ca orice domnisoara, dar nimic important, iar de aproape trei ani n-a mai avut pe nimeni. Raluca si-a facut fotografii nud, singura, acasa in oglinda. si-a pus silicoane si s-a pozat in oglinda. Povestea urma sa apara probabil in ziua nuntii, sa ne strice cununia”, a mai spus Pepe.

Contactata de ziarul „Ring”, Oana Zavoranu, fosta sotie a lui Pepe, a declarat ca nu crede ca aceasta casnicie va dura prea mult: „Doamne fereste de fericire si de implinire ca a lui Pepe! Mai bine singur!”
Fosta sotie, Oana Zavoranu nu s-a putut abtine nici macar in ziua nuntii sa nu comenteze la adresa tinerilor insuratei. „Nu le dau 365 de zile impreuna! Nu cu un copil, cu 10 copii! Pentru ca e o casatorie fortata, unde nu exista dragoste, compatibilitate, intelegere, ci doar inselaciune din partea ei, care i-a spus ca e bortoasa cand nu se mai putea face nimic, si razbunare prosteasca si distructiva din partea lui, pentru a arata lumii cat de fericit si de implinit e el la nici un an de la despartirea de mine”, a spus Oana.

Mai mult, Zavoranca sustine ca Pepe inca se gandeste la ea si ca nu o va uita atat de usor. „Dupa emisiunea in care am lacrimat, mi s-a transmis ca Pepe a fost extrem de bulversat si timp de cateva ore nu s-a putut vorbi cu el. Pe el nu-l lasa indiferent ca eu am recunoscut ca el imi lipseste uneori si ca as fi dorit sa ramanem prieteni, si nu dusmani”, spune vedeta care nu a fost invitata la nunta lui Pepe.