La O-la-la, Andra îi cîntă lui Moş Crăciun

Apropo.ro / 08.12.2008, 00:00
La O-la-la, Andra îi cîntă lui Moş Crăciun
Sîmbătă, 13 decembrie, Andra, orchestra Cardinal şi publicul cîntă în cor “Moş Crăciun cu plete dalbe”. Într-o atmosferă de sărbătoare, concurenţii care aspiră la trofeul “O-la-la” şi la marele premiu de 25.000 de lei au toate condiţiile să se concentreze şi să-şi amintească versuri pe care să le cînte nu neapărat bine, dar obligatoriu corect.

Un elev în clasa a XII-a din Timişoara, o juristă de 31 de ani, un hair-stilist din Turda şi două studente se înfruntă în prezenţă scenică, talent muzical şi, cel mai important, în versuri pentru titlul de campion “O-la-la”. Telespectatorii se vor bucura să reasculte, în varianta Cardinal, melodii de suflet precum “Fată dragă”, “Te iubesc, femeie”, “Unde dragoste nu e, nimic nu e”, “Cerul”, “Strada speranţei” sau “Lasă, toamnă, pomii verzi!”.

Aurelian Temişan şi Daniel Iordăchioaie vor interpreta şi piese ale unor trupe sau artişti noi. Vama Veche, Voltaj, Anda Adam, Candy, Akcent, Proconsul, Ştefan Bănică sînt doar cîteva nume care nu lasă rece pe nici un amator de distracţie, dans şi karaoke.