La patru ani, Maddy are sani si fund fals pentru concursul „Toddlers and Tiaras” (Video)

Apropo.ro / 02.09.2011, 17:20
Desi are doar patru ani, mama lui Maddy este de acord ca fiica ei sa poarte sani si fund fals pentru a o imita pe Dolly Parton in concursul "Toddlers and Tiaras".

Concursul „Toddlers and Tiaras” pare de departe cea mai mare nebunie pe care o putem intalni in America. Fiecare concurent poate fi un caz in parte, si totul datorita parintilor care, dornici sa castige, sunt dispusi sa faca orice (chiar orice) este nevoie.

Un alt caz, socant am spune, este al lui Maddy Jackson, o fetita de patru ani inscrisa in concursul „Toddlers and Tiaras” sa castige.

In acest sens, mama acesteia a machiat-o cat se poate de strident, i-a pus peruca, i-a pus sani si fund, ambele din silicon si false. Fundul micutei trebuia sa fie cat mai bombat pentru a semana cu cantareata Dolly Parton, trecuta de 40 de ani, asa cum pare si copila.

Mama copilei nu vede nimic anormal in toate acestea, sustinand ca sunt obisnuite cu astfel de reprezentari si ca atunci cand fiica ea vrea sa castige, ea face tot posibilul.

Un grup de parinti au realizat o pagina pe Facebook impotriva acestui concurs, speriati ca odraslele lor sa nu fie influentate.