La petrecerea Acasă, vedetele au purtat roşu! (poze)

De: Mioara Tronaru / 03.02.2012, 14:05
La petrecerea Acasă, vedetele au purtat roşu! (poze)
La 14 ani de la lansarea postului Acasă TV, vedetele, angajaţi şi prieteni dragi au petrecut, până dimineaţă, în ciuda viscolului de afară, într-un restaurant situat la zeci de metri deasupra Bucureştiului.

Cu toate că termometrele de afară arătau -20 de grade atmosfera s-a încins foarte repede şi vedetele ACASă Ioana Maria Moldovan, Dan Cruceru, Cabral, Mircea Solcanu şi Simona Mihăescu au petrecut alături de actori îndrăgiţi.
Adela Popescu şi Radu Vâlcan, Razvan Fodor, Andreea Pătraşcu, Diana Dumitrescu, Elvira Deatcu, Carmen Tănase au sarbatorit alături de colegi şi prieteni, 14 ani de Acasă. Fiecare dintre cei prezenţi a purtat o rochie, cămaşă, cravată sau un accesoriu de culoare roşie, culoarea iubirii. „Rochia pe care am îmbrăcat-o pentru prima dată în această seară este achiziţionată din Bali. Îmi doream foarte mult să o port la un eveniment special iar împlinirea a 14 ani de Acasă a fost cea mai bună ocazie”, a mărturisit Adela Popescu.
După ce a suportat recent o intervenţie chirugicală la sâni Nicoleta Luciu şi-a facut apariţia la petrecerea Acasă alturi de sora ei, Iuliana, şi medicul Kasem Abu Bakr. Cu un decolteu adânc, Nicoleta i-a uimit pe toţi cu silueta ei la câteva luni după ce a dat naştere unor tripleti.
Proaspăt întorşi din vacanţă Cabral şi Andreea Ibacka au fost sufletul petrecerii, Cabral asumându-şi şi rolul de fotograf de ocazie. Dan Cruceru şi Ioana Maria Moldovan, prezentatorii „Poveştirilor adevărate”, au demonstrat reale calităţi de dansatori.
La miezul noptii tortul aniversar, roşu şi cu multe inimioare, a fost primit cu aplauze, confetti şi un „La mulţi ani” cântat la unison.
Mai multe fotografii cu ţinutele vedetelor prezente la petrecerea de 14 ani Acasă pot fi accesate pe www.acasatv.ro.