La Plaza Romania esti in ton cu primavara!

Apropo.ro / 10.03.2006, 14:13
La Plaza Romania esti in ton cu primavara!
O data cu venirea primaverii, Plaza Romania a organizat un fashion show in cadrul caruia s-au prezentat cele mai noi tendinte ale modei de primavara-vara 2006. In cadrul spectacolului la care au participat nume sonore precum: Catalin Botezatu, More and More, Springfield, Women'Secret,

O data cu venirea primaverii, Plaza Romania a organizat un fashion show in cadrul caruia s-au prezentat cele mai noi tendinte ale modei de primavara-vara 2006.

In cadrul spectacolului la care au participat nume sonore precum: Catalin Botezatu, More and More, Springfield, Women’Secret, Dana Savuica, Verdissima, Lotto, spectatorii au putut vedea ce trebuie neaparat sa cumpere in acest sezon! Au fost prezentate colectii noi, frumoase si actuale!

Catalin Botezatu, invitatul de onoare al serii, a prezentat o colectie tip haute couture cu influente rusesti si Jakie Onassis.

Colectia prezentata de More & More este definita prin vitalitate si spirit contemporan si raspunde nevoilor si pretentiilor femeii moderne. More & More se adreseaza femeii constiente de stilul si statutul sau, care isi creeaza o identitate individuala. Pe masura ei, More & More interpreteaza tendintele bine definite si cu atentie pentru detalii. More & More inseamna spirit de elita, individualitate, simpatie, atentie pentru detaliu – si aceasta la nivel international.

Colectia prezentata de Springfield are ca principale caracteristici valoarea si stilul, urmarind sa se acopere toate cerintele barbatilor, intr-o maniera simpla si accesibila. Create pentru a fi confortabile, hainele din colectia Springfield sunt usor de asortat. Barbatul ce poarta haine Springfield este natural, plin de viata si carismatic.

WomenÂ’Secret este brand-ul de lenjerie intima creat pentru femeia actuala, o femeie pentru care varsta reala nu reprezinta cel mai important aspect, ci mai degraba tineretea spiritului. Telul ei este sa fie fericita. Pentru ea, WomenÂ’Secret creeaza noi concepte pentru a-i face viata mai usoara si mai distractiva, in anumite momente provocand emotii si alteori oferind solutii.

Pentru acest sezon, Lotto prezinta un stil dinamic, un concept inovativ si un look captivant. Colectia Lotto Sport propune o combinatie extrem de evidenta intre intre culori puternice si culori stinse: bej, gri cenusiu, la polul celalalt aflandu-se rosu, roz, turcoaz sau albastru navy. Piesele vestimentare sunt orientate in cele trei directii deja cunoscute: jucatorul de fotbal, jucatorul de tenis, precum si colectia dedicata timpului liber.

Verdissima, un brand italian deja consacrat pe piata europeana, s-a remarcat la ultimele festivaluri internationale, fiind clasat in categoria grea de branduri de lenjerie, alaturi de Roberto Cavalli underwear, Chantal Thomass sau Dona Karan. Verdissima se detaseaza astfel de brandurile clasice de lenjerie intima, oferind un design fresh, trendy, seducator, in pas cu ultimele tendinte in materie de fashion. Verdissima se adreseaza femeii senzuale, care are curajul sa-si permita un stil indraznet, sofisticat si provocator.

Linia de incaltaminte „Etiquette by Dana Savuica” tine cont de tendintele internationale in materie, dar nu impune una; are modele si o coloristica dintre cele mai variate; este o linie predominant casual-eleganta si, in acelasi timp, indrazneata; eleganta unor modele poate fi conturata si prin accesorizarea cu pasmanterie pretioasa sau alte elemente inedite in combinatie cu piele de sarpe si sopirla, adusa tocmai din indepartata si exotica Asie.

Make-up-ul si hair-styling-ul pentru primavara-vara 2006 poarta semnatura L’Oréal Paris.

In cadrul evenimentului de la Plaza Romania, Automobile Bavaria a lansat noile autovehicule MINI Characters, un trio atractiv pentru fiecare personalitate: MINI Seven – modelul lifestyle, MINI Park Lane – exclusivitate si design compact, MINI Checkmate – performerul sportiv. Prin gama de modele oferita, marca MINI a devenit un sinonim pentru automobilul premium.

Surprizele nu se opresc aici: in martie, la Plaza Romania este luna femeilor. Vizitatorii sunt intampinati cu o gradina cu flori, soare de primavara si cele mai mai proaspete trenduri. Te poti bucura de ele, fie ca apartii sau nu sexului frumos.

Plaza Romania