La PRO TV chiar „Vine poliţia!”

Apropo.ro / 22.09.2008, 00:00
La PRO TV chiar
Îi cheamă Fane, Marian şi Luca. Sînt trei poliţişti aiuriţi, care intră tot timpul în încurcături şi încearcă să găsească soluţii pentru gafele lor în faţa şefului, comisarul Corbescu. Din 28 septembrie, telespectatorii PRO TV se întîlnesc în fiecare săptămînă cu cea mai simpatică brigadă de poliţişti, în serialul ”Vine poliţia!”.

Ioan Gyuri Pascu, Horaţiu Mălăele, Alina Chivulescu, Monica Davidescu, Aylin Cadîr, Gheorghe Ifrim, Mircea Silaghi şi Adriana Şchiopu sînt doar o parte dintre actorii din distribuţie. Filmările pentru această nouă superproducţie marca PRO TV au început încă din această vară în studiourile MediaPro din Buftea, iar echipa serialului mizează pe întîmplări amuzante, o distribuţie de zile mari, un scenariu impecabil şi un stil de filmare care se apropie de producţia de lung-metraj.

Serialul este produs de MediaPro Pictures după un format spaniol de succes, ”Los hombres de Paco”, care a mai fost achiziţionat şi de alte case de producţie din Italia, Rusia sau Grecia. Generic exploziv Multă acţiune, adrenalină, urmăriri incitante, focuri de armă şi explozii! De toate acestea au avut parte actorii la filmarea genericului acestui serial.

Încă de la primele ore ale dimineţii, gaşca de ”poliţişti” înarmaţi pînă în dinţi s-a întîlnit în afara Bucureştiului pentru a da startul unei urmăriri nebune cu maşini de poliţie. Acţiunea s-a mutat apoi în secţia de poliţie din studiourile din Buftea, punctul culminant fiind însă atins la lăsarea serii. Astfel, pe un cîmp din apropiere, întreaga echipă a serialului a avut parte de un adevărat spectacol: trioul format din Ioan Gyuri Pascu, Gheorghe Ifrim şi Mircea Silaghi a fost implicat într-o explozie de toată frumuseţea, care a luminat împrejurimile.

Serial nou – duminică, 20.30, PRO TV