La Românii au talent, Pavel Bartoş cu un şarpe pe gât!

De: Cătălina Matei / 02.03.2012, 06:00
La Românii au talent, Pavel Bartoş cu un şarpe pe gât!
Pavel Bartoş le dă mari emoţii colegilor în cea de-a treia ediţie a show-ului “Românii au talent”, difuzat de PRO TV, vineri, de la 20.30.

La audiţiile Românii au talent de la Cluj, Pavel Bartoş a dat dovada de mult curaj apărând pe scenă cu un şarpe încolăcit în jurul gâtului, animalul fiind adus de nişte fachiri care au participat la concurs. În timp ce Pavel se plimba pe scenă cu şarpele la gât, Smiley întreba îngrozit în culise „Şi eu cu cine o să mai prezint show-ul ăsta?”. Vedetă a fost şi Jazzy, căţelul lui Smiley şi al Laurei Cosoi, care a fost adus pe scenă pentru că un concurent a vrut să convingă juriul că el poate comunica cu animalele.

O altă surpriză a serii va fi şi apariţia lui Valentin Luca, barmanul finalist din primul sezon al emisiunii Românii au talent. De data aceasta, el urcă pe scena în calitate de susţinător a doi băieţi super talentati,barmani si ei, în care are mare încredere pentru că show-ul lor este de-a dreptul spectaculos. Băieţii reuşesc să impresioneze juriul, ba chiar să fie declaraţi numărul favorit al unuia dintre juratii Romanii au talent.