La “Românii au talent”, se cântă cu legume! (video)

Apropo.ro / 10.03.2012, 07:00
La “Românii au talent”, se cântă cu legume! (video)
Vineri seară, “Românii au talent” a demonstrat încă o dată că imaginaţia românilor nu are limite. Minestrone Band, Regep Ialcin, State Marina Alexandra, Radu Ionescu, No Limit, Mihai Toderica sunt câţiva care au primit DA la Românii au talent.

În ediţia a patra a emisiunii Românii au talent , Bucureştiul a venit cu talente neaşteptate. Primii care au intrat în scenă au fost membrii orchestrei de legume, Minestrone Band. Originari din Sfântu Gheorghe, aceştia s-au prezentat cu mari emoţii la „Românii au talent”. Ideea lor originală de a transforma legumele în instrumente muzicale i-a vrăjit pe cei trei juraţi. „Aţi fost geniali! Mi s-a părut inedit, interesant şi vă felicit din toată inima!”, le-a spus Mihai Petre la finalul numărului lor. VEZI VIDEO

Următorul talent care a impresionat a fost tânărul Regep Ialcin, în varstă de 18 ani. Părinţii lui sunt de origine turcă, însă de la 2 ani el a crescut într-un centru de plasament. Vocea de contratenor a uimit vineri seara la PRO TV. „Oameni ca tine căutăm!”, i-a spus Andra la finalul numărului său, iar tânărul a trecut cu trei de DA în etapa următoare! VEZI VIDEO


La Constanţa, contorsionista State Marina Alexandra, în vârstă de 16 ani i-a lasat fără replică pe cei trei juraţi Românii au talent, care au trimis-o cu 3 de DA direct în etapa următoare.


Oltenia fu la înălţime, iar talentele livrate fură şi ele pe măsură. Radu Ionescu, în vârstă de 16 ani din Craiova a vrăjit atât publicul, cât şi juriul cu chitara sa. Până în clasa a V-a acesta a studiat pianul, după care a trebuit să aleagă un nou instrument. A fost mereu susţinut de fratele său, Andrei Ionescu, jucător de fotbal legitimat la Universitatea Craiova şi apoi la Steaua. Radu a reuşit să demonstreze că stăpâneşte cum nu se poate mai bine chitara şi a cucerit juriul de la „Românii au talent”. „Eşti bun! Eşti foarte, foarte bun! Bravo!”, a declarat Andi Moisescu.

Mihai Petraiche, 27 de ani, fost instructor de fitness, a avut un succes fenomenal la Romanii au talent, cu dansul sau robowave.Tanarul a avut un accident la coloana si la genunchi in timpul unor antrenamente si a renuntat la marea lui pasiune, pentru un timp. „Daca ma credeti, si uitasem ca sunt dansator„, a marturisit el pe scena. VEZI VIDEO

Unul dintre cele mai emoţionante momente ale serii a fost prezentat de trupa No Limit, o trupă de dans ai cărei membrii sunt hipoacuzici. Deşi nu pot auzi muzica, tinerii au demonstrată că asta nu îi împiedică să danseze şi să bucure de fiecare moment petrecut pe scenă. Prestaţia lor a ridicat nu doar sala, ci şi juriul în picioare, ba mai mult au impresionat-o pe Andra până la lacrimi. „Marele premiu este de 120.000 de premiu, dar cel mai mare premiu valorează cu mult mai mult, iar acest premiu l-am câştigat eu pentru că am avut ocazia să vă văd!”, le-a spus Andi Moisescu. VEZI VIDEO

Moldova nu s-a lăsat mai prejos. Trupa Somina a fost fără doar şi poate una dintre marile surprize ale serii.

Şi corul „Gheorghe Cucu” din Vaslui a surprins juriul. Corul a fost înfiinţat în 2005, numără circa 40 de persoane, care se întâlnesc săptămânal pentru repetiţii la Clubul Pensionarilor din Vaslui.


Mihai Toderica a promis încă de la început că numărul lui îl va suprinde chiar şi pe Mihai Petre şi aşa a fost. În vârstă de 25 de ani, Mihai lucrează ca agent comercial, însă şi-a dorit să vină emisiune pentru a crea un show de entertainment. Talentul şi l-a descoperit în urmă cu 3-4 ani, şi până şi părinţii lui au fost surprinşi de elasticitatea acestuia.


Ediţia de vineri, 9 martie, a emisiunii Românii au talent a adus în faţa telespectatorilor talente neaşteptate, emoţionante, care au stârnit reacţii incredibile din partea celor trei juraţi: Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu. Tot în cea de-a patra ediţie a show-ului, Mihai Petre a fost invitat la dans de o doamnă de peste 80 de ani. Ajunsă pe scenă, doamna a ţinut neapărat să danseze un vals sau un tango cu juratul emisiunii, iar dorinţa i-a fost îndeplinită!


Prezenţa lui Smiley şi a lui Pavel Bartoş nu putea trece neobservată nici de această dată. La Constanţa, cei doi au apărut pe scenă alături de Nea Marin într-o demonstraţie de dans popular pe muzică drum&bass care a ridicat sala în picioare! La Iaşi, Pavel a făcut o demonstraţie a talentului său de…pompier. O trupă care a încercat să impresioneze juriu cu un spectacol cu flăcări a avut ceva probleme la final, când au fost nevoiţi să stingă focul. Atent la tot ce se întâmplă pe scena, Pavel a venit cu extinctorul în timp ce aceştia ascultau reacţiile juriului şi a rezolvat problema!
Românii au talent, vineri, 20.30, Pro TV