La “Românii au talent”, Smiley şi Bartoş fură mâncarea concurenţilor

De: Mioara Tronaru / 24.02.2012, 11:07
La “Românii au talent”, Smiley şi Bartoş fură mâncarea concurenţilor
Vineri, 24 februarie, cea de-a doua ediţie a emisiunii “Românii au talent” îi va lăsa muţi atât pe membrii juriului, cât şi pe telespectatori.

Show-ul din culise făcut de cei doi prezentatori „Românii au talent”, Smiley şi Pavel Bartoş, este şi de această dată la înălţimea celui de pe scenă.

Cei doi sunt gata-gata să fure mâncarea unor concurenţi veniţi la „Românii au talent”. Grupul tulnicăreselor şi-a făcut intrarea în scena într-un mod fastuos, gastronomic vorbind. Femeile au adus o masă plină ochi cu cele mai alese bunatăţi: zacuscă, cârnaţi, brânză, slănină, ceapă, pâine de casă şi nelipsită palincă.

Văzând un asemenea regal, cei doi au făcut tot posibilul să aduca masa în culise, chiar înainte ca tulnicăresele să îşi înceapă numărul artistic. Nu au reuşit asta, dar până la urmă au găsit o soluţie: şi-au aşezat scaunele pe scenă şi au încins un ospăţ de zile mari! Prin momente grele a trecut şi juriul, pentru că era imposibil să nu pofteşti la asemenea bunătăţi!

Surprizele nu se vor opri aici. Vineri seara de la ora 20:30, telespectatorii vor fi martorii unor incredibile numere de dans, acrobaţie, imitaţie, dar şi unei serii de talente la care cu siguranăţ nu s-ar fi gândit niciodată, numai la „Românii au talent”, la PRO TV (program tv).