La Shakin’ Stevens s-a tremurat doar de frig

Apropo.ro / 19.12.2007, 13:41
La Shakin' Stevens s-a tremurat doar de frig
Intr-o sala rece si mai mult goala decat plina a concertat aseara Shakin' Stevens. Rockerul a reusit sa incinga atmosfera...

Intr-o sala rece si mai mult goala decat plina a concertat aseara Shakin’ Stevens. Rockerul trecut de prima tinerete a reusit sa incinga atmosfera cu cateva din hiturile sale dupa ce spectatorii i-au asteptat intrarea in scena mai bine de 30 de minute peste ora anuntata initial.

"Fire Down Below", "You Drive Me Crazy" si "Marie, Marie" au fost melodiile care au deschis seara iar cuplurile trecute de prima tinerete au avut sansa sa danseze pe acordurile "Give Me Your Heart Tonight"

Daca alte vedete cer camere pline de oglinzi sau de flori albe, artistul a dorit sa nu fie filmat in nici un moment in prim plan si nici presa nu a avut acces decat in spatele salii. Ce fotografii am reusit sa surprindem le vedeti in albumul Apropo.

Shakin’ Stevens, cunoscut de asemenea și ca "Shaky", însă, pe numele adevărat, Michael Barratt, a fost cel mai vândut artist britanic al anilor ’80. Cariera sa muzicală se întinde pe o perioadă de mai bine de 35 de ani, cu toate că abia în anii ’80 el s-a bucurat de un succes comercial.

Artistul va mai susține joi un concert și la Timișoara.