La spital, dupa ce au participat la un concurs de mancat ardei iute

De: Marian Andrei / 06.10.2011, 13:50
La spital, dupa ce au participat la un concurs de mancat ardei iute
Un concurs caritabil organizat de un restaurant cu specific indian din Edinbourgh, Marea Britanie, a avut un final neasteptat pentru doi dintre concurenti - au ajuns la spital!

Concursul caritabil organizat de restaurantul Kismot presupunea consumarea unei cantitati cat mai mari de „Kismot killer”, un fel de mancare garnisit din belsug cu „cel mai iute ardei din lume„, banii rezultati fiind stransi in beneficiul unei organizatii care ingrijeste copii scotieni.

Desi organizatorii si-au luat masuri de siguranta, punand toti participantii sa isi asume raspunderea pentru participarea la acest concurs, iar reprezentanti ai Crucii Rosii Britanice au fost de fata, toti au fost luati prin surprindere atunci cand doi dintre competitori s-au simtit rau, necesitand chemarea ambulantei, care i-a transportat la spital.

Curie Kim, de 21 de ani, o studenta americana aflata in schimb de experienta la Universitatea din Edinbourgh, una dintre cele doua persoane spitalizate, a spus ca s-a decis pe loc sa participe, vazand anunturile din restaurant.

A fost extraordinar de dureros. Parca mi-ar fi taiat cineva stomacul cu drujba” a spus Kim, care a adaugat ca s-a „lecuit”. „Nu voi mai participa niciodata la un astfel de concurs. Mai mult, cred ca nu voi mai manca condimente niciodata!” a conchis Kim. Totusi, pe langa aceasta experienta, Kim se poate mandri ca a iesit pe locul doi in acest concurs.

Organizatorul, Abdul Ali, si-a exprimat regretul ca reprezentantii Crucii Rosii au fost depasiti de evenimente si a adaugat ca cele doua persoane se simt bine si, in plus, a reusit sa stranga 1.000 de lire sterline in beneficiul copiilor.