La Teatrul Masca, luna aprilie începe cu o Căsătorie!

De: Carmen Ulian / 29.03.2015, 15:00
La Teatrul Masca, luna aprilie începe cu o Căsătorie!
Teatrul Masca vă invită pe 3 și 4 aprilie, ora 19.00 la o premieră de excepție - spectacolul „Căsătoria" dupa N.V.Gogol. Decorurile și costumele rusești, dinamica spectacolului, jocul remarcabil al actorilor și replicile de un umor fabulos vor însoți spectatorii în lumea surprinzătoare a marelui autor rus.

„O întâlnire cu universul fantastic al lui Gogol este întotdeauna tulburătoare. Lumea lui cuprinde o varietate extraordinară de tipuri, situațiile în care apar personajele sunt uneori de-a dreptul stranii, un teribil vârtej le amestecă, le răstoarnă, le aduce în prim planul interesului sau le spulberă pentru o bucată de vreme pentru a le face sa reapară, cucerind sufletul fiecărui spectator.”, declară Mihai Mălaimare, Directorul Teatrului Masca.

Piesa lui Gogol, actuală și dupa 150 de ani de când a fost scrisă, va purta spectatorii în atmosfera Rusiei imperialiste, într-o lume pestriță și agitată, caracterizată mai degrabă prin grotesc decât prin firesc.

Replica celebră  „Ce viteaz este poporul rus!” depune mărturie pentru umorul colosal al lui Gogol, umor ce  nu cunoaște limite, îmbrăcând adesea haina absurdului absolut.

Trupa Teatrului Masca vă așteaptă vineri 3 și sâmbătă 4 aprilie la „Căsătoria”, o nouă premieră din stagiunea aniversară de 25 de ani.