La TVR 1, Crăciun cu Dan Bittman, Iuliana Tudor şi Florin Piersic

Apropo.ro / 23.12.2011, 12:56
La TVR 1, Crăciun cu Dan Bittman, Iuliana Tudor şi Florin Piersic
Televiziunea Română a împlinit luna aceasta 55 de ani. Aşa că Sărbătorile de iarnă au dublă semnificaţie pentru Televiziunea Româna. Şi lumea petrece dublu.

Glorii ale teatrului, sportului, filmului, muzicii vor trece în revistă istoria TVR cu tot ce a fost mai bun, mai emoţionant în cei 55 de ani. Mircea Radu va fi primul prieten de drum prin istoria televiziunii şi a momentelor formidabile din ultimii 55 de ani.

Împreună cu el pe 24, cu Iuliana Tudor (pe 25 decembrie) şi cu maestrul Florin Piersic (pe 26 decembrie), telespectatorii vor petrece trei zile de pomină. Pe 24 decembrie, de la ora 11.15, Liana Stanciu face o trecere în revistă a tot ceea ce a însemnat Cerbul de Aur şi Eurovision în viaţa noastră. Şi tot sâmbătă, Marina Almăşan are întâlnire cu Moş Crăciun şi Moş Gerilă, iar seara se încheie cu Finala Sezonului 3 din ÎnTrecerea anilor.
Duminică, 25 decembrie, ora 17.45 Dănutz SRL – dă o petrecere cu interpreţi de muzică populară – Dan Bittman lasă Holograful pentru Ansamblul Dor Român.
La Distractis Show de Crăiun, Moşul e de negăsit. Misterul va fi dezlegat în aceeaşi seară, la TVR1. Urmează Gala Cântecului Românesc , prezentată de Iuliana Tudor, iar luni, 26 decembrie, ora 14.45 urmează Gala sportului românesc, unde gazde vor fi Alina Alexoi şi Mihai Constantin, iar seara, Florin Piersic vă invită de la ora 21.10 la Gala teatrului şi filmului românesc la TVR 1.