La Underlondon Fest, se fabrica distractie in stil britanic!

Apropo.ro / 14.11.2008, 16:00
Clubul Fabrica din Capitala a fost aseara gazda editiei din acest an a festivalului Underlondon.

Clubul Fabrica din Capitala a fost aseara gazda editiei din acest an a festivalului Underlondon, care a reunit doua trupe britanice ametitoare.

Concertele cu iz britanic din cadrul Underlondon Fest 2008 au rasunat spre deliciul fanilor care au umplut Fabrica pana la refuz.

Capetele de afis ale festivalului sunt formatiile made in UK: Robots in Disguise si Trash Fashion, care au incins atmosfera imediat ce si-au facut aparitia pe scena.

 

 

Asadar, amatorii de electro-pop-punk le-au putut vedea pe fetele de la Robots in Disguise, care au fost mai mult decat comunicative cu publicul. In timpul unei melodii, Dee Plume (vocal, chitara) s-a aruncat asupra multimii de fani care aclamau in forta. Fetele au impresionat atat prin tinutele extravagante cat si prin energia cu care si-au sustinut concertul.

Acelasi dinamism i-a caracterizat si pe cei de la Trash Fashion, una dintre cele mai excentrice trupe din aria "new-rave" a dance-rock-ului underground din UK.

Show-ul britanicilor din Bucuresti a fost deschis de formatia romaneasca Go to Berlin, urmand ca in aceasta seara toata distractia sa se mute la Timisoara, unde aceleasi trupe din UK vor concerta dupa deschiderea autohtonilor de la Persona.

Vezi aici galeria foto de la Underlondon Fest 2008!

Robots in Disguise

Underlondon Fest 2008

Foto eveniment: Cosmin Bararu; Video: Catalin Sanda; Montaj: Andrei Dinu

Ai fost la Underlondon Fest? Ce trupe ti-ar placea sa vezi la Underlondon 2009?

COMEDIA ELECTORALA