La Vara lu’ Sara este concurenţă mare

Apropo.ro / 06.07.2009, 00:00
La Vara lu’ Sara este concurenţă mare
Claudiu Sara, de la ProFM, a hotărît ca vara asta să fie “Vara lu’ Sara”, adică a lui! DJ-ul a decis să se folosească de radioul unde lucrează pentru a-şi găsi o parteneră cu care să plece într-o vacanţă de vis la Mallorca. Multe domnişoare curajoase care au auzit anunţul au intrat pe www.profm.ro şi s-au înscris în competiţie cu poze foarte grăitoare.

Cum nu e uşor să alegi dintre atîtea pretendente apetisante, Claudiu Sara a făcut echipă cu George Vintilă. Aşa se face că, de luni pînă vineri, de la 08.00 la 10.00, cei doi se aud pe ProFM şi se văd pe MTV la “Vara lu’ Sara”, un show unde ascultătorii sau telespectatorii pot urmări “drumul anevoios” parcurs de Sara în căutarea fetei perfecte.

Cabral,
pe post de Cupidon

Din cînd în cînd, nici măcar George şi Sara nu mai ştiu pe cine să mai aleagă dintre domnişoarele înscrise pe profm.ro. Atunci intră în joc al treilea personaj: invitatul special. Dat fiind succesul nebun pe care îl are la femei, săptămîna trecută acesta a fost Cabral. Înscrierile continuă! La finalul fiecărei săptămîni, pînă pe 23 iulie, va fi aleasă o cîştigătoare, astfel încît, după patru săptămîni de concurs, patru fete îl vor însoţi pe Sara la mare. După încă o săptămînă pe litoralul românesc, DJ-ul ProFM îşi va alege partenera alături de care va pleca la Mallorca.