La vârsta de 8 ani s-a căsătorit cu o femeie de 61 de ani, pentru că așa au vrut strămoșii săi

Apropo.ro / 11.03.2013, 12:30
La vârsta de 8 ani s-a căsătorit cu o femeie de 61 de ani, pentru că așa au vrut strămoșii săi
În fața a 100 de invitați, Sanele Masilela și Helen Shabangu și-au jurat credință veșnică pentru a-i mulțumi pe străbuni.

Sanele Masilela s-a căsătorit cu Helen Shabangu pentru a-i îndeplini dorința bunicului său care dorea să îl vadă însurat. Sanele este sigur că aceasta era și dorința strămoșilor săi.

Căsătoria dintre cei doi nu a fost una oficială, ci doar un acord pentru a nu atrage ghinionul în familie, prin nerespectarea dorinței familiei băiatului.

Femeia de 61 de ani, căsătorită legal și cu cinci copii – angajată la un centru de reciclare, a fost de acord să-l ajute pe micuțul sud-african.

Nunta ritual i-a costat în jur de 2.200 de dolari și a fost organizată în doar două luni. Evenimentul a avut loc în Tshwane, Africa de Sud. Proaspătul mire a fost numai un zâmbet la nunta sa, mulțumit că a îndeplinit dorința familiei.

Deși nunta nu este una oficială din punct de vedere legal, cei doi miri au fost costumați tradițional, în mire și mireasă. Nici sărutul de la finalul ceremoniei nu a fost omis, spre bucuria invitaților.

Mama băiatului, în vârstă de 46 de ani, spune că este pentru prima dată în familia lor când se întâmplă așa ceva. 

Comunitatea este încă șocată, dar un ritual trebuie respectat ca la carte. Nu au semnat vreun act de comun acord și nici nu vor locui împreună.

Sanele Masilela nu regretă pasul făcut și abia așteaptă să se căsătorească cu adevărat. Până atunci, el spune că va merge la școală și va studia din greu pentru a ajunge un om „cu carte”.