La “Vocea României”, a concurat Daniel Lazăr, ex-trupa Etno (video)

Apropo.ro / 26.10.2011, 00:00
La “Vocea României”, a concurat Daniel Lazăr, ex-trupa Etno (video)
Marţi, 25 octombrie, PRO TV a difuzat ultima ediţie a “Audiţiilor pe nevăzute” de la Vocea României.

În această ediţie Vocea României, tensiunea a fost din ce în ce mai mare, pentru că locurile rămase erau puţine, iar concurenţii foarte buni! Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu, antrenorii de la Vocea României, şi-au definitivat echipele în această ultimă ediţie, gata fiind de „Confruntări”.
În ediţia de marţi, 25 octombrie, telespectatorii PRO TV au întâlnit pe scena de la „Vocea României” figuri extrem de cunoscute. Daniel Lazăr, fostul membru al trupei Etno, a venit în competiţie încercând să întoarcă cât mai multe scaune.

Pentru Aura Pohoata din Falticeni s-au intors Loredana si Marius Moga. Cand a fost vorba sa aleaga din ce echipa sa faca parte Aura a declarat :”Pe Horia l-as lua de sot si maine daca se poate” si a sustinut ca ii place de oricare dintre antrenori. Ea a ales, pana la urma, sa intre in echipa lui Marius Moga. VEZI VIDEO

Pentru Mihai Popistasu s-au intors toti cei patru antrenori care au ramas uimiti de modul in care acesta a intrerpretat melodia „Incomplete” a trupei Backstreet Boys. Cei patru s-au duelat in replici pentru a-l face pe Mihai sa faca parte din echipa lor , dar acesta a ales sa mearga pe mana lui Smiley. VEZI VIDEO

Marcel Lovin a cantat piesa lui Billy Paul – Me & Mrs. Jones si a reusit sa impresioneze toti antrenorii. Smiley a ramas surprins de vocea lui Marcel si mai ales de outfit-ul acestuia care, dupa parerea artistului, nu se potrivea deloc cu melodia cantata de concurent.
Moga a ramas si el uimit si a declarat: „Ne-ai dat o palma muzicala!” VEZI VIDEO

Sanda Cristian a convins antrenoriii sa se intoarca cantand piesa „Sorry seems to be the hardest word” semnata Elton John & Blue.
Brenciu s-a ridicat in picioare si i-a facut galerie lui Cristian si a strigat „Bravo tinerete!”. Marius Moga a fost si el impresionat si sustine ca baiatul are toate ingredientele de care are nevoie pentru a deveni Vocea Romaniei. VEZI VIDEO

Având fiecare câte o echipă de 12 concurenţi, în etapa „Confruntărilor”, cei 4 antrenori vor forma duete între memebrii echipei lor. Etapa este eliminatorie, în urma fiecărui duet urmând ca antrenorul să decidă cine pleacă şi cine merge mai departe. La finalul acestei etape există „Cântecul decisiv”.
Din cei 6 concurenţi cu care rămâne în urma „Confruntărilor”, fiecare antrenor de la Vocea României va alege două persoane care s-au descurcart mai puţin bine, acestea vor cânta din nou melodia pe care au interpretat-o la „Audiţiile pe nevăzute”, iar în funcţie de prestaţia lor unul va rămâne în competiţie, iar celălalt va pleca acasă.
Astfel, fiecare antrenor va ajunge cu câte 5 concurenţi în etapele live ale show-ului! În acestă etapă, Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu vor avea alături câte un consilier, o persoană din lumea muzicii, care îi va ajuta în luarea acestor decizii, la emisiunea Vocea Romaniei.