La Vocea Romaniei, s-au infruntat Loredana si Moga (video)

De: Cătălina Matei / 30.11.2011, 06:59
La Vocea Romaniei, s-au infruntat Loredana si Moga (video)
Aseara, la Vocea Romaniei de la PRO TV, echipele antrenate de Loredana si Marius Moga au intrat in ring. Telespectatorii au putut sa-si aleaga favoritii, dar si antrenorii au avut un cuvant de spus. Dragos Chircu a fost unul dintre concurentii care au facut-o pe Lori sa planga.


Invitatul special al acestei editii Vocea Romaniei a fost olandezul Ben Saunders, primul castigator al concursului The Voice.

Aminda a intrat prima in concurs, cu piesa „The Edge of Glory” si a intrecut-o pe insasi Lady Gaga, au spus membrii juriului.


Dragos Chircu a ridicat sala in picioare la Vocea Romaniei, cu piesa „Unchained Melody”. „In seara asta a fost o magie”, a suspinat Loredana printre lacrimi. „A fost perfect”, a adugat ea, cand i-a venit randul sa aprecieze prestatia lui Dragos.

„Momentul mi-a adus aminte de vremurile cand rockerii aveau pletele exact ca tine. M-am simtit ca la un concert rock, ceea ce inseamna ca ti-ai facut foarte bine treaba”, i-a spus Smiley Alexandrei Craescu, care a cantat „Livin’ on a Prayer”. „Felicitari pentru cum ai cantat si Loredanei pentru piesa aleasa. (…) Zici ca ai inghitit amplificatorul cand erai mica”, i-a transmis, la randul lui, Marius Moga.

„Iti multumesc pentru tot si iti multumesc ca existi”, i-a spus emotionata Loredana lui Iulian Canaf, care a interpretat piesa „Blue Moon”. VEZI VIDEO

Sebastian Muntean si Aldo Blaga au fost nominalizatii serii la duel, din echipa lui Marius Moga. Antrenorul celor doi concurenti a fost impresionat de prestatiile lor la duel, „de trei ori mai bune” decat primele evolutii ale lor din aceasta editie. La final, un singur concurent s-a salvat, gratie evolutiei sale din cea de-a doua editie LIVE de la Vocea Romaniei. Este vorba despre Aldo Blaga.

Aminda si Oana Brutaru sunt cele doua concurente din echipa Loredanei care au ajuns la duel. „E cel mai groaznic lucru sa alegi. V-am visat si noaptea”, si-a inceput Loredana discursul. „Nu pot sa multumesc pe toata lumea si vreau sa ramanem impreuna, orice s-ar intampla”, a continuat ea. Nu a avut, insa, de ales si a trebuit sa faca eliminarea. Astfel, din concurs a plecat Aminda.

Incepand de saptamana viitoare, Vocea Romaniei va fi difuzata LIVE de doua ori pe saptamana: martea, de la 20:15 si vinerea, de la 20:30, numai la PRO TV.